Prima Pagina Apple AT&T si lovitura data solutiilor de unlock

AT&T si lovitura data solutiilor de unlock

  Aseara v-am spus ca AT&T va incepe sa decodeze terminale iPhone incapend de maine insa aceste decodari se aplica doar la terminalele pentru care s-a incheiat perioada contractuala. Practic AT&T nu va decoda orice iPhone care inca se afla sub contract deci nu vorbim despre o decizie care va afecta extrem de multi utilizatori insa este un start care ar putea duce la oferirea de decodari contra cost pentru toti abonatii. Ultrasn0w a fost dezvoltat pentru ca AT&T nu decoda terminale iPhone insa din moment ce acest lucru va fi accesibil unor abonati, cred ca ultrasn0w va fi dat rapid uitarii.

  Dev Team deja incepe sa dea de inteles ca ultrasn0w nu mai reprezinta o prioritate pentru ei si asta in conditiile in care avem cartelele de decodare disponibile de la diversi producatori asiatici. Daca SUA nu are nevoie de unlock e putin probabil ca Dev Team sa isi mai concentreze fortele pe asa ceva avand in vedere ca dezvoltarea unei solutii de unlock devine din ce in ce mai problematica. Eu sunt de parere ca nu trebuie sa va mai asteptati sa vedeti o solutie de soft unlock pentru iPhone in viitor decat daca se intoarce geohot la “prima sa iubire” si sa fiti constienti ca singura metoda de a decoda un iPhone va fi o cartela de decodare.

 • Mare dreptate ai, numai geohot ne mai poate scoate din rahat.

 • CalinC

  nu cred ca geohot o sa se reapice de decodat e preocupat de culturile cu ierburi,pacat…

 • Claudiu daniel

  Oare ce ia facut sa se razgandeasca !? Ca parca legea nu ii obliga !?

 • Onisim

  Am si eu o intrebare: un iphone 4 care nu are jailbreak poate fi decodat cu o cartele tip gevey? sau e neaparat sa ai jailbreak pentru a decoda telefonul?

 • te-au anuntat ceva cei de la dev team sau de unde ai scos asta?
  de mai mult de un an nu au mai scos nicio solutie de unlock si nici nu si-au mai dat interesul e clara treaba.
  speram sa apara alte solutii hardware…

 • geo

  adica , daca pun in telefon o cartela de la at&t se poate decoda telefonul?

 • cata

  Buna ziua,am un unchi in canada si a zis ca imi trimite un iphone 4s,dar nu stiu daca se poate decoda,va rog sa imi raspundeti la acesta intrebare

 • In canada ar trebui sa fie decodate cele cumparate de la Apple.

 • Mihai

  Buna ziua, pe scurt…am un prieten in SUA, vara trecuta cand a venit, am primit un Iphone 4s de la el, care merge pe Romania fara sa-i fi facut ceva, el avea deja in posesie un Iph 5s, acum si-a luat Iph 6 plus si mi-a trimis mie Iph 5s, dar care din pacate nu face absolut nimic in Romania. De cand la trimis a zis ceva ca e in Sprint si nu crede ca merge in Ro. Intrebarea mea este pot debloca acest telefon sau nu? Precizez ca pana acum tot ce instalam pe 4s ai aparea si lui pe 5s in state….merg pe acelasi cont de iCloud, cred…
  Daca poate veni cineva cu pareri! Multumesc