iMac 2012 ar urma sa fie lansat in iunie conform unui nou zvon

  Saptamana aceasta au aparut primele zvonuri care indicau faptul ca noul model al iMac ar urma sa fie lansat in luna iunie a acestui an iar acum aflam din surse diferite exact acelasi lucru deci se pare ca Apple ar fi interesata sa lanseze noul produs in vara. Desigur ca noul zvon aduce in discutie implementarea acelorasi proceosare Ivy Bridge produse de catre compania Intel insa din pacate nu se vorbeste despre un nou design desi au trecut cativa ani de la ultimul update radical si cateva zvonuri recente dau de inteles faptul ca Mac-urile nu prea mai atrag consumatorii in lipsa unor upgrade-uri.

PC ODM Quanta Computer and chassis supplier Foxconn Technology are expected to benefit from the launch of Apple’s latest iMac desktops, which are set to launch in June with Intel’s latest Ivy Bridge processors, according to a Chinese-language Economic Daily News (EDN) report citing sources from the upstream supply chain.

  A trecut aproape un an de la ultimul upgrade hardware al iMac deci daca aveati in plan sa achizitionati acest produs al Apple eu va recomand sa va razganditi deoarece exista sanse foarte mari ca o noua versiune a sa sa fie lansata in viitorul apropiat. Preturile vor ramane cu siguranta aceleasi insa iMac-ul va avea un procesor mai rapid, poate mai mult RAM si poate o placa video mai buna deci asteptarea nu va fi dezamagitoare.