Prima Pagina Noutati YOUM – noile ecrane flexibile si ”indestructibile” produse de Samsung

YOUM – noile ecrane flexibile si \”indestructibile\” produse de Samsung

  Samsung a anuntat inca de anul trecut ca va introduce pe piata ecranele flexibile pentru telefoane mobile si smartphone-uri iar acum va spun ca YOUM este denumirea ecranelor pe care compania coreeana intentioneaza sa le utilizeze in propriile produse. Denumirea este desigur ciudata insa importanta este tehnologia care sta la baza ei iar in imaginile de mai sus aveti explicat ideea din spatele producerii acestui tip de ecrane si componenta sa in comparatie cu deja clasicele ecrane LCD sau chiar OLED.

  Noul ecran flexibil nu poate fi spart, conform celor de la Samsung, si compania a schimbat clasica sticla cu o folie TFT pentru a obtine o durabilitate mai mare. Desigur ca pana vom vedea terminale mobile care au asemenea ecrane va trece o buna perioada de timp insa cei de la Samsung sunt interesati sa produca terminale care contin tehnologii inovatoare dar ramane de vazut cat de practice sunt ele in lumea reala.

 • Andrei

  Daca descoperea apple-ul ecranele astea era w0w , dar daca lea facut samsung esti sceptic 🙂 . Trebuie sa ne revenim si noi 🙂 s-a dus S.J. In vreo 4 ani se duce ai apple .

 • Andrei

  Daca descoperea apple-ul ecranele astea era w0w , dar daca lea facut samsung esti sceptic 🙂 . Trebuie sa ne revenim si noi 🙂 s-a dus S.J. In vreo 4 ani se duce ai apple .

 • Gica

  Sunt curios ce or sa scoata la toamna nou !!!ultimul a fost ipad “3” care cica noutatea este ecranul hd.eee acum sa vedem noutatea.zaone eu zic ca incet incet sa o iei spre android :))

 • cypi

  Cam asa este,uiati-va la ipad 3 plin de lipici ieftin in interior,lucru pe care nu lai observat la ipad 1….

 • Sherman

  @Gica: Nici chiar asa! Nu abera. Android-ul este mai limitat decat ios-ul! Eu am galaxy 2 si nu este nici rai dar nici mai bun decat iphone 4s. Apropo, detin si un 4s.

 • Adrian

  Adica ,,lai” desfacut sa vezi daca e lipici ieftin sau scump,dar nu ne-ai zis de ipad2 cum il are…