Prima Pagina Apple Apple ar urma sa lanseze un MacBook Pro cu un design usor...

Apple ar urma sa lanseze un MacBook Pro cu un design usor modificat

  De cateva luni de zile umbla zvonuri care dau de inteles ca Apple va schimba design-ul actualelor MacBook Pro-uri facandu-le ceva mai “subtiri”, apropiate de actualele MacBook Air. O reducere a grosimii carcasei s-ar datora scoaterii unitatii optice din noile Mac-uri deci nu vom mai putea utiliza CD/DVD-uri cu vreun MacBook Pro de 15 inch, acesta fiind singurul model care ar veni cu schimbari. Daca Apple ar decide sa scoata unitatea optica atunci toate modelele ar trebui sa aiba un design mai subtire, insa cei de la DigiTimes vorbesc doar despre versiunea de 15 inch a Mac-ului.

New ultrabooks and MacBook Pro expected to help slim 15-inch notebooks. As Apple will launch its updated MacBook Pro, while notebook brand vendors are aggressively pushing 15-inch ultrabooks, market watchers believe the competition will help reduce the overall thickness of 15-inch notebook models. …Meanwhile, Apple is set to upgrade its 15-inch MacBook Pro with an ultra-thin design.

  Cred ca multi utilizatori asteapta de ceva vreme lansarea unui MacBook Pro ceva mai subtire insa nu se stie daca Apple va alege sa faca acest lucru desi concurentii sai lanseaza modele noi din ce in ce mai subtiri. Voi v-ati dori sa vedem MacBook-uri cu un design modificat?

 • Mikebld

  mie chiar imi place designul actual. eu am de 13″ si mi se pare ca e ultraportabil. inteleg ca se poate mai subtire.. dar actualul poate fi modificat (gen schimbare disk drive cu inca un hdd) si altele. daca va fi mai subtire nu se va prea putea. oricum, eu sper sa vad un macbook cu retina display. That would be a game changer.:)

 • Geo”98

  Eu vreau sa achizitionez un macbook pro de 15″ dar astept ultima varianta. Ar fi mai usor portabil daca ar fi mai subtire. Mi-ar place sa aiba si retina display sau sa fie full hd. Eu folosesc mai mult porturile usb si nu m-ar deranja lipsa unitatii optice.

 • Biciuscaf

  Eu am macbook pro de 17″ e super .Nu am ce sa reprosez.E mac…..

 • Claudiu daniel

  Cred ca vor pierde ceva clienti daca vor scoate unitatea optica ! Ramane de cazut !

 • Valentin

  Nu sunt de acord cu scoaterea unității optice ca nu m-as căra cu unitatea optică după mine dacă vreau sa bag un CD sau DVD.

 • Dennis

  la macbook pro 13″ nu va schimba desing-ul?
  sper ca va fi si un retina display…sau macar rezolutia din noul ipad…

 • Valy

  Waa de vis. Sincer eu nu inteleg rostul unitatii optice in nici un laptop. Poti atasa o unitate externa cand ai nevoie si atat in rest ultraportabil. .

 • Pingback: Reselleri de produse Apple raman fara unele modele ale MacBook Pro in stoc, Apple pregateste lansarea unor modele noi | iDevice.ro()