iPhone 5 va fi lansat in toamna dar angajatorii de la Foxconn probabil nu stiu data

  In toamna acestui an s-ar putea sa vedem un nou terminal iPhone in oferta companiei Apple pentru ca atunci se va implini un an de la lansarea terminalului iPhone 4S si in general Apple lanseaza produse la un an distanta unele de celelalte. Anul trecut Apple a schimbat lucrurile pentru ca WWDC-ul va avea OS X-ul in prim-plan si nu iOS/iPhone-ul insa anul acesta sunt sanse foarte mici ca vreo schimbare sa aiba loc avand in vedere ca iPhone 4S nu a necesitat un proces de dezvoltare indelungat. In ideea lansarii unui nou iPhone in toamna apar intrebari indreptate catre angajati ai Foxconn care sustin ca dispozitivul fie va fi lansat in iunie fie va fi disponibil in octombrie.

According to a recently published article, the paper asked the head of human resources at Foxconn’s Taiyuan factory about the iPhone 5 release date. The human resources head apparently told the paper, “We just got the order. It [the release] will be around October.” The original Japanese media’s report noticed that there were many Foxconn hiring notices throughout Taiyuan. The Foxconn factory that will apparently assemble the iPhone 5 is located there. The Maeil Business Newspaper reporter phoned the Foxconn factory in Taiyuan, and spoke to the H&R head. “Yes, it’s true we are hiring a large number of workers,” the human resources head told the paper.

  Saptamana trecuta v-am spus ca un angajator al Foxconn ar fi afirmat ca iPhone 5 va fi lansat in luna iunie a acestui an si ca Foxconn angajeaza 18.000 de oameni pentru a il fabrica iar acum aflam de la seful departamentului de resurse umane al Foxconn ca dispozitivul va fi disponibil in Octombrie. Sansele ca aceste persoane sa stie cand va fi lansat iPhone 5 sunt foarte mici pentru ca in general doar cei din conducerea companiei stiu acest lucru si abia cu 1 – 2 luni inaintea lansarii afla cam toti angajatii care produc iPhone-uri. Da, exista sanse mari ca iPhone 5 sa fie lansat in toamna insa angajatorii si oamenii din cadrul departamentului de resurse umane nu sunt surse credibile din acest punct de vedere.