iPhone 5 va fi lansat in iunie conform unui angajat al unui oficiu de recrutare din cadrul Foxconn

  In ultimele saptamani s-a vorbit destul de mult despre niste angajari pe care Foxconn le-ar face in vederea fabricarii noului terminal iPhone 5 pe care Apple il va lansa anul acesta. Chinezii se grabesc sa angajeze aproximativ 18.000 de persoane pentru a produce noul dispozitiv si la un oficiu de recrutare al Foxconn un angajat a declarat ca iPhone 5 va fi lansat in luna iunie a acestui an. Desigur ca sansele ca acest lucru sa se intample sunt foarte mici insa afirmatia sa ar putea fi interpretata gresit deoarece Apple ar putea incepe productia terminalului iPhone 5 in iunie pentru a avea indeajuns de multe unitati disponibile pentru lansarea din toamna.

“We’re looking for 18,000 employees…for the fifth-generation phone,” he said.

“Is that because demand is high for the ‘iPhone 5?'” she asked.

“That’s right. It will come out in June.”

  E greu de crezut ca Apple va scoate un nou model al iPhone la mai putin de un an de la lansarea modelului precedent insa orice este posibil la compania americana si daca traditia va fi “rupta” din nou anul acesta ar trebui sa aflam luna aceasta. Daca iPhone 5 va fi lansat in iunie atunci iOS 6 va fi prezentata cum insa daca acest lucru nu se va intampla atunci vom vedea iOS 6 la WWDC 2012 si iPhone 5 abia in toamna.

9 COMENTARII

  1. Chinezu zicea el ceva, doar ca ei incep productia prin Iulie pentru lansarea din tomna, deci productie din vara dar lansare abia in toamna.

  2. nu prea mai e o regula,cum nici cu noul ipad nu a fost,in toamna dupa aparitia lui ip4 s toata lumea zicea de noul ipad ca nu are cum sa fie lansat in primavara ca e prea devreme si uite ca zvonul s-a adeverit…bine ar fi sa fie in vara noul iphone..:)))

  3. tinand cont ca n-au avut mare branza de facut la 4S, e de banuit ca se lucreaza de ceva mai mult timp la un eventual I5, deci n-ar fi chiar atat de greu sa apara in Iunie.

  4. Dar sunt cam târzii angajarile acestea daca ele ar fi pentru iP5. Cand instruiesti oamenii, cand ii inveti ce au de facut? Si cand in 2 luni sa faci cateva milioane de modele sa ai disponibile la lansare?

  5. E destul de simplu. Fiecare lucrator face o operatiune extrem de simpla, habar nu are de ce o face si ce urmeaza dupa sau ce a fost inainte. E un robot uman. Pentru asta si pentru chinezi e nevoie de maxim cateva zile de training (poate mult mai putin). Nu degeaba exista oficiul de recrutare, nu trece chiar orice doritor.

  6. Ar fi frumos sa se lanseze in Iunie, dar nu stiu ce m-ar convinge sa renunț la i4..
    Poate un ecran de 4, un design inovator, o camera de 12 care ar filma 3D, 1GB ram, procesor quad-core si SIRI 😀
    Chiar, voi care aveți i4 ce v-ați dori de la iPhone 5?

  7. Semnal in primul rand , baterie in al doilea rand , apeluri neintrerupte , ecran mare
    Cand or rezolva asta mai vorbim , deocamdata is la a 3 generatie de mobile cu grave probleme pe partea radio.

    Orice student la telecomunicatii poate sa va spuna de ce …