iPhone Cobra – carcasa pentru iPhone care ti-ar putea speria prietenii

  iPhone Cobra Case este o carcasa pentru terminale iPhone 4 si iPhone 4S care, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, este special conceputa pentru a va scoate dispozitivul in evidenta oriunde v-ati afla. Daca nu ati observat inca, aceasta carcasa are montat un cap de sarpe Cobra chiar in mijlocul ei si atunci cand o montati pe iPhone s-ar putea sa va speriati prietenii sau chiar persoanele care va vad utilizand terminalul pe strada. De la distanta totul pare destul de real si eu unul cred ca fara acel cap de cobra carcasa ar fi fost mult mai interesanta si mult mai practica dar ea este disponibila doar in acest format.

Terrify your friends and colleagues with this iPhone Cobra Case by wacky gadgets maestros Thanko. This lethal design certainly has a striking and venomous look to it, plus the snake’s head on the back also serves as a useful rest to stand or prop up your iPhone 4. Don’t worry, it won’t actually bite!

  Carcasa costa “doar” 65$ insa ea trebuie comandata din Japonia deci va trebui sa mai platiti inca vreo 10 – 20$ pentru livrare deci ajungeti la un pret destul de mare insa daca va intereseaza sa iesiti in evidenta oriunde va aflati atunci aceasta carcasa este perfecta pentru voi.