Prima Pagina Apple TinyUmbrella te ajuta sa salvezi BBticket-uri pentru iPhone 4 si iPhone 4S

TinyUmbrella te ajuta sa salvezi BBticket-uri pentru iPhone 4 si iPhone 4S

In cursul serii trecute o noua versiune a TinyUmbrella a fost lansata, ea aducand in sfarsit posibilitatea de a salva BBTicket-uri pentru terminalele iPhone 4/4S. Aceste BBTicket-uri sunt practic SHSH-uri pentru baseband si ele sunt folosite de iTunes atunci cand facem restore unui iDevice si da, BBTicket-urile + SHSH-urile sunt necesare pentru a face restore. Optiunea introdusa acum in TinyUmbrella ne-ar putea permite sa facem downgrade la iOS pe viitor sau poate ne-ar putea permite sa facem unlock folosind o metoda descoperita de Dev Team insa in momentul de fata nu stim la ce va ajuta.

I’m pushing 5.10.12 for iPhone 4, iPhone 4s, and iPhone 4 CDMA users with functionality to save BBTickets for use later on…

Deocamdata BBTicket-urile sunt complet inutile pentru noi insa pe viitor vor fi folosite la ceva desi momentan nimeni nu stie la ce. iH8sn0w si dezvoltatorul TinyUmbrella lucreaza la dezvoltarea unei metode de a face downgrade pentru iOS 5.0.1 pe iPhone 4/4S si deci acest sistem de BBTicket-uri ar putea fi util acolo deoarece aceste 2 dispozitive contin basebaband-uri pentru functiile GSM si iTunes foloseste ticketele acestea la restore. Pana una alta descarcati TinyUmbrella de aici iar inainte sa salvati SHSH-uri asigurati-va ca ati debifat optiunea Save SHSH from Cydia din meniul Advanced. Din pacate noua optiune va salva BBTicket-uri numai pentru actualele versiuni ale iOS.

 • ibobia

  Zaone, consider foarte laudabila si de calitate munca depusă de tine aici. Aproape ca sunt dependent, după doua-trei zile de necitit mi se face dor. Nu mai spun cât de utile la modul practic îmi sunt multe informații de aici.

  As fi vrut ca acest mesaj sa fie privat, nu știu cum sa fac asta. In afara de email.
  Sa-mi fie cu iertare, formulari precum cea de mai jos e bine sa fie evitate. Desi, paradoxal, contine un adevar, este prea comica si nu cred ca asta a fost intenția.

  “Deocamdata BBTicket-urile sunt complet inutile pentru noi insa pe viitor vor fi folosite la ceva desi momentan nimeni nu stie la ce.”

  Cu cele mai bune intenții!

  Citeste versiunea originala pe: http://www.idevice.ro/2012/04/11/tinyumbrella-te-ajuta-sa-salvezi-bbticket-uri-pentru-iphone-4-si-iphone-4s/#ixzz1rnuE02Lx
  Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial

 • Well it’s funny because it’s true. Am scris-o exact cum e realitatea si asta trebuie sa o intelegeti. Le salvati, sunt inutile acum dar in viitor vor fi esentiale pentru ceva.

 • ibobia

  Am înțeles prea bine asta.

 • Adrian

  Scuze Ca Is Cam Offtopic dar am o probelma cu iphone 4:am facut update pt ca el a fost codat pe vodafone si acuma imi mergea cu cip si cand il porneam trebuia sa urmez niste pasi sa sun la 112 sa intru in mod avion in fine.. acuma dupa ce iam dat update imi cere un sim fara PIN sau alte prostii si mie nu imi merge nici un sim fara sa urmez acei pas