Administreaza-ti contul bancar cu ajutorul aplicatiei pentru iOS dezvoltata de banca ta

32

  Traim in Romania si contrar asteptarilor voastre suntem “in pas cu tehnologia” avand in vedere ca in tarisoara noastra exista din ce in ce mai multe telefoane inteligente si tablete. Pentru ca o mare parte dintre consumatori si-au cumparat astfel de gadget-uri, bancile romanesti s-au gandit sa le ofere acestora posibilitatea de a isi administra mult mai usor conturile bancare de pe propriile terminale mobile cu ajutorul unor aplicatii dedicate. Pe platforma iOS aveti doar cateva aplicatii dezvoltate de bancile noastre pentru ca nu toate sunt interesate sa isi multumeasca clientii insa cele care se gandesc la noi ne dau posibilitatea de a administra totul online si mai jos aveti listate aplicatiile pe care le puteti utiliza pentru a face acest lucru.

  Din pacate BRD, BCR si CEC nu au aplicatii pentru iDevice-uri insa poate in viitorul apropiat se vor gandi si la clientii care au un iPhone si vor sa-si verifice soldul sau sa plateasca facturi chiar si cand nu sunt in fata unui calculator.


Pretul initial:
Numele:
ING Home’Bank

Gratuit

s

Developer: ING BANK N.V. AMS…
Categoria: Finance


Descriere: Cu ING Home’Bank poti lua Internet Banking-ul cu tine peste tot. Iti verifici conturile, faci transferuri in lei si iti verifici istoricul tranzactiilor. Scanezi facturi de utilitati cu functia FastPay si …


Dimensiunea aplicatiei este: 1.1 MbPretul initial:
Numele:
Raiffeisen Smart Mobile

Gratuit

s

Developer: Raiffeisen Bank S.A.
Categoria: Finance


Descriere: Alege o aplicatie de mobile banking la fel de smart ca telefonul tau!

Plateste facturi, transfera bani, verifica-ti conturile totul instant, de pe telefonul tau mobil! Comod, rapid si sigur.

FUNCTIONAL…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.6 MbPretul initial:
Numele:
Banca Transilvania

Gratuit

s

Developer: Banca Transilvania
Categoria: Finance


Descriere: Aplicatia Banca Transilvania iti ofera o multime de unelte: simulator de credite, simulator de depozite, harta interactiva cu unitatile si ATM-urile BT, convertor valutar….


Dimensiunea aplicatiei este: 1.7 MbPretul initial:
Nume:
Citibank Romania

Gratuit

s

Developer: Citibank Europe p…
Categoria: Finance


Descriere: Citi Mobile este o versiune personalizata a Citibank Online pentru telefoane smartphone. Citi Mobile ofera o modalitate usoara si convenabila pentru clientii care vor sa-si gestioneze finanele personale oriunde s-ar afla.

Plata facturilor, transfer de f…

Dimensiunea aplicatiei este: 5.7 MbPretul initial:
Numele:
Millennium RO

Gratuit

s

Developer: Banco Comercial P…
Universala
Categoria: Finance


Descriere: Acceseaz instantaneu conturile tale direct de pe terminalul tu iPhone, iPad sau iPod touch, prin intermediul aplicaiei de Internet Banking de la Millennium Bank, ntr-un mod convenabil, rapid i sigur. Pltet…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.7 Mb


Pretul initial:
Numele:
GarantiBank

Gratuit

s

Developer: Garanti Bank SA
Universala
Categoria: Finance


Descriere: Aplicatia Garanti Bank Romania va ofera posibilitatea de a face simulari de credite si depozite, vizualizare cursuri de schimb valutar, paterteneri si campanii Bonus Card, etc. Veti avea acces la retaua te…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.6 Mb


Pretul initial:
Numele:
NexteMobile

Gratuit

s

Developer: MKB Romexterra Ba…
US only
Categoria: Finance


Descriere: Utilizeaza NexteMobile, interfata serviciului de mobile banking, pentru acces non-stop, 24 ore pe zi/ 7 zile pe saptamana la produse si servicii bancare.

Cu NexteMobile ai acces la:

Noutati despre p…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.1 Mb