Prima Pagina Apple Conform companiei Apple unii utilizatori intampina probleme in utilizarea iCloud Mail si...

Conform companiei Apple unii utilizatori intampina probleme in utilizarea iCloud Mail si Notes

  Astazi pe pagina in care Apple listeaza starea tuturor serviciilor in baza carora functioneaza iCloud avem un avertisment care ne anunta ca unii utilizatori intampina probleme in a folosi iCloud Mail & Notes. Apple spune ca o parte dintre utilizatori nu pot folosi aceste servicii insa poate fi vorba despre sute de mii sau milioane de persoane avand in vedere ca acum cateva zeci de milioane de utilizatori folosesc iCloud cu propriile iDevice-uri. Cei de la Apple spun ca in momentul de fata verifica problemele si incearca sa le rezolve de indata ce vor descoperi cauza lor insa partea proasta este ca nu se stie deocamdata cine si ce fel de probleme are.

  Voi ati intampinat vreo problema in a utiliza iCloud Mail & Notes?

UPDATE: Se pare ca doar sub 1% dintre utilizatorii iCloud sunt afectati.

 • Alexandru

  Eu am o problema cu push. Fac poze cu ipadul si nu reușesc sa le transfer pe iMac via iCloud. Photo stream e on in iPhoto pe Mac dar nu le transfera. Pe iPad e setat icloudul ca mi-a importat lista de contacte. Nu mă pricep prea bine dar trebuie sa am deschis imacul in timp ce fac poze cu ipadul sa le trimită? Sau pot face pozele si le transfera pe una odată ce sunt stocate in iPhoto pe iPad? Nu știu cum funcționează norul

 • Vezi ca pe iPad in Settings>Photos si in Settings>Icloud trebuie sa ai photostream activ. Si tableta iPad si iMac-ul trebuie sa fie logate la acelasi Apple ID.

 • Alexandru

  Sunt on ambele si nu merge .. Sunt logat cu acelasi id pe ambele deviceuri

 • Atunci poate e o problema la Apple, in Mac esti logat in iCloud si din System Preferences?

 • Alexandru

  Da! Totuși nu mi ai răspuns la întrebările din primul post. Pot sa trimit mai târziu fotografiile pe care le am făcut pe iPad către iMac? Nu trebuie sa fie deschis macul atunci când le fac? Nu e neaparat Right?

 • Pozele se transfera de pe iPad in photostream cand tableta e conectata la internet si iMac-ul le ia cand il deschizi.

 • Alex

  Pozele se transfera singure cand telefonul si calculatorul sunt conectate la net, dar iPhone-ul sa fie la wireless, nu pe 3G. In rest cu setarile de mai sus trebuie sa-ți meargă.

 • Alex

  iPhone/Tableta

 • Paul Adrian

  La mine pe macbook merge bine photostream dar nu merge mail-ul (me.com)
  Sunt satul sa astept dupa el si uneori tot da eroare si cere sa ma loghez la fiecare mesaj.Am dezactivat de nervi aplicatia mail de pe macbook.
  Macbook-ul merge glont am 8gb ram dar aplicatia mail pentru mine e o porcarie.A mers pana acum vreo luna bine dar oricum avea o viteza mica de trimitere a mailurilor si de download idem.

 • am intampinat si eu pb de logare la mailul .me
  prefer sa nu-l folosesc.