Prima Pagina Apple Intel sustine ca noile sale procesoare Ivy Bridge pot sustine Retina Display-uri

Intel sustine ca noile sale procesoare Ivy Bridge pot sustine Retina Display-uri

3

  De cateva luni de zile se zvoneste ca Apple ar urma sa lanseze noi modele ale MacBook Pro care ar putea veni echipate cu Retina Display-uri si o afirmatie facuta astazi de un vicepresedinte al Intel readuce in discutie acele zvonuri. In cadrul unei conferinte ce a avut astazi loc in SUA un VP al Intel a declarat ca noile procesoare Ivy Bridge, care urmeaza sa fie lansate luna aceasta, sunt capabile sa sustina rezolutiile unor Retina Display-uri ce ar urma sa fie implementate in laptop-uri care ar putea fi lansate pe piata cel tarziu anul viitor.

  VP-ul Intel afirma ca procesoarele pot sustine singure rezolutii de peste 2000 de pixeli si deocamdata aceasta ar fi rezolutia minima pe care Mac-urile companiei Apple ar putea-o rula. Din pacate nu s-a facut referire directa la posibila lansare a unor Mac-uri echipate cu Retina Display-uri insa avand in vedere ca Apple a implementat un ecran Retina in iPad, exista sanse mari ca macar linia MacBook Air sa fie actualizata cu asemenea ecrane. Noile procesoare ale Intel ar trebui sa fie lansate pe 23 sau 29 aprilie si in luna mai vom afla probabil daca Apple pregateste cateva Mac-uri cu ecrane care ne vor uimi.

Articolul anteriorNo Cydia Badges ascunde badge-ul aplicatiei Cydia
Urmatorul articolHollywood Hits – Apple listeaza jocurile facute in baza unor filme
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.