Prima Pagina aplicatii Hollywood Hits – Apple listeaza jocurile facute in baza unor filme

Hollywood Hits – Apple listeaza jocurile facute in baza unor filme

  In App Store-ul companiei Apple exista destule jocuri care au fost dezvoltate dupa filme lansate de producatori de la Hollywood si angajatii companiei din Cupertino s-au gandit sa faca o sectiune speciala pentru aceste titluri. Noua sectiune este disponibila incepand din aceasta seara in iTunes App Store iar in ea sunt listate nu mai putin de 22 de jocuri si printre ele veti gasi: Batman Arkham City Lockdown, Angry Birds Rio, Hunger Games: Girl on Fire, Fruit Ninja: Puss in Boots, Fast Five the Movie, Iron Man 2 plus multe altele. Angajatii companiei Apple au listat aplicatii dezvoltate pentru filme foarte bune insa nu trebuie sa va lasati pacaliti de nume deoarece multe dintre jocuri nu sunt chiar atat de grozave.

  Puteti accesa sectiunea HollyWood Hits – Games Based on Films urmand acest link insa asigurati-va ca App Store-ul vostru este setat pentru Romania altfel nu veti vedea sectiunea.

 • eSascha

  Eu is pe appstore US si vad sectiunea:-)

 • E bine, mi s-a plans lumea de cateva ori ca nu vede sectiunile in alte App Store-uri asa ca mesajul ala e pentru oricine are App Store-ul setat pe o tara care nu are asa ceva.

 • eSascha

  Eu ziceam doar asa pentru cei care poate au doar cont pe us sau sa nu schimbe degeaba
  Inca ceva,am o problema la appstore cand apas pe sectiunea “feature” imi da eroare “your request could not be completed” si nu stiu de ce
  Mentionez ca problema asta a aparut in acelasi timp cu inca una:)) (nu Pot face backup prin iCloud la un ipod touch,primesc eroare nu se poate acum,sa incerc mai incolo(useless)) adica in ziua cand a aparut ipad 3:))) coincidenta or not ce sa fac?
  Ps nr2:nu vreau sa dau restore la device