Pimp Your Screen – Personalizeaza-ti terminalul

Daca doriti sa va personalizati iDevice-ul dupa propriul plac atunci am astazi pentru voi o aplicatie cu grafica inedita care va ajuta sa aduceti la viata ecranul propriului terminal. Pimp Your Screen Pimp este o aplicatie simpla cu o caracteristica unica ce consta in abilitatea de a schimba total look-ul Springboard-ului vostru. Aplicatia nu schimba aspectul iconitelor ci doar fundalul si ofera o selectie cuprinzatoare de imagini insa spre deosebire de alte aplicatii pentru iDevice-uri, care va permit sa faceti acelasi lucru, Pimp Your screen va permite sa va particularizati interfata grafica.

Functii:

  • Retina Display High Resolution 640×960 for iPhone 4/4S
  • High Definition Resolution 768×1024 and 1024×1024 for iPad
  • Normal sized 320×480 images for iPhone and iPod touch
  • Neon Combos/Icon Skins/App Shelves
  • Landscape and Portrait images available for iPad
  • A million different combinations, variety is the spice of life
  • Apply app shelves, icon skins and frames to your photos to create truly unique wallpapers
  • Categorized view
  • Recent and Popular tabs
  • Share your screens on Facebook, Twitter, Tumblr or email
  • Lock Screen Maker
  • Home Screen Maker

Fiecare sectiune a aplicatiei este usor de navigat si permite utilizatorului sa salveze direct in aplicatia Photos imaginile care urmeaza sa fie folosite ca Wallpaper pentru LockScreen sau HomeScreen. La aceasta aplicatie mi-a placut in mod special functia de previzualizare a imaginii pe care urmeaza sa o salveze deoarece ea ma ajuta sa ajustez caracteristicile pozei inainte de a o salva si utiliza pe terminal.

Ecranul principal al acestei aplicatii va ofera o serie de categorii ce contin imagini de fundal diferite pe care le puteti utiliza pentru personalizare. Aveti posibilitatea de a le vizualiza pe toate sau pe rand selectand categoria dorita: App Shelves , Neon Combons , Home Screens , Icon Skins.

Un alt motiv pentru care aceasta aplicatie universala este buna este faptul ca are o interfata foarte simpla. Nu trebuie decat sa selectati wallpaper-ul pe care doriti sa il utilizati, apasati butonul Save iar acesta va fi trimis direct in Camera Roll. Pentru a utiliza design-ul salvat, va duceti la Settings -> Wallpaper -> Camera Roll, selectati design-ul salvat, apoi foarte simplu reveniti la ecranul de start si puteti vedea schimbarea.

Ca si verdict final, aceasta aplicatie merita achizitionata pentru ca ofera o selectie mare de modele, care va face cu siguranta iPhone-ul sa arate foarte bine. Aplicatia costa doar 0,79€ in Appstore Romania:

Pretul initial:
Numele:
Pimp Your Screen – Your Device Never Looked Cooler

0.79

s





Developer: MYW Productions
Universala
Categoria: Lifestyle


Descriere: SALE! 50% OFF! Enjoy the new content! Download NOW!!

Listed by Apple among the best-selling apps in App Store Rewind 2011.

Pimp Your Screen is here to customize the look of your device by giving you an …


Dimensiunea aplicatiei este: 13.0 Mb