Prima Pagina Apple Apple pierde un proces impotriva Motorola in Germania, mentine inactiv serviciul push...

Apple pierde un proces impotriva Motorola in Germania, mentine inactiv serviciul push email pentru iCloud

iCloud

  Acum cateva luni de zile v-am spus ca Motorola a avut o victorie intr-un proces intentat Apple in Germania si ca a obligat compania din Cupertino sa blocheze anumite servicii pentru utilizatorii care folosesc sistemul iCloud. Apple a atacat acea decizie prin apel insa astazi o instanta din Mannheim, Germania, a mentinut decizia primei instante insa a impus si o obligatie de plata pentru compania Apple. Deocamdata nu se stie cat va avea de platit Apple companiei Motorola pentru pierderea acestui apel insa nu vorbim despre o suma mica dar pe care Apple are oricum de unde sa o plateasca.

FRANKFURT (Dow Jones)–A German regional court Friday backed a ban on push emails in Apple Inc.’s (AAPL) iCloud and MobileMe services in Germany, granting Motorola Mobility Holdings Inc. (MMI) a victory in a global patent war among several technology companies. The Mannheim regional court backed an earlier court decision that banned Apple from offering the service for synchronizing emails on devices in a patent proceeding brought by Motorola Mobility. The court said Apple must pay damages to Motorola Mobility, but didn’t specify the amount.

  Deocamdata utilizatorii de iDevice-uri care locuiesc in Germania nu s-au revoltat impotriva celor de la Apple sau Motorola pentru suspendarea serviciilor iCloud insa pentru Apple vorbim despre o lovitura de imagine si nu despre pierderea unei sume de bani.