Prima Pagina Apple Apple urmeaza sa lanseze un produs revolutionar peste 8 luni, il dezvolta...

Apple urmeaza sa lanseze un produs revolutionar peste 8 luni, il dezvolta impreuna cu un renumit designer francez

  Astazi celebra publicatie franceza le Figaro a publicat un material in care sustine ca Philippe Starck, un la fel de celebru designer francez, ar colabora cu Apple pentru a dezvolta un produs revolutionar ce ar urma sa fie lansat in urmatoarele 8 luni. Desigur ca ziarul nu spune exact despre ce produs ar fi vorba insa probabil multa lume se gandeste deja la un iPhone care ar trebui sa fie disponibil pentru vreo 6 luni insa e greu de crezut ca la asta se rezuma colaborarea. Starck are deja cateva produse in magazinele companiei Apple deci nu se stie daca el lucreaza la un accesoriu sau la designul unui alt produs important insa probabil vom afla pana la sfarsitul acestui an despre ce este vorba.

French designer Philippe Starck announced today on France Info that it is working with the U.S. computer group Apple in a project “revolutionary” that would emerge in eight months. “Indeed, there is a big project together which will be out in eight months,” said the designer in the show “Everything and its opposite.” Invoking the “religious cult of secrecy” of the California firm, he declined further detail, except to talk about a project “quite revolutionary (…) if not very”. Philippe Starck, who has revamped hotels, restaurants, toothbrushes or even the last Parisian Navigo travel card, has revealed that he regularly met in California Steve Jobs, Apple’s legendary founder who died last October. “For seven years I came to see him once a month in Palo Alto and elsewhere I go Monday, because even though he is dead, now I will see his wife. We liked to talk all things interesting, “he said.

  Apple il are pe Jony Ive, unul dintre cei mai buni designeri de pe pamant, pentru a concepe viitoarele produse ale sale deci Starck fie ar lucra impreuna cu Ive fie ar lucra la un proiect de care Ive nu ar avea timp. Oricare ar fi adevarul din spatele acestui articol, va recomand sa nu va ganditi ca designerul francez lucreaza la vreun iPhone sau MacBook pentru ca sansele ca acest lucru sa fie adevarat sunt foarte mici. Interesant este totusi faptul ca Starck se intalnea in mod regulat cu Steve Jobs in California deci exista posibilitatea ca el sa fi lucrat deja la unele produse Apple.

 • Dennis

  Eu cred ca sunt macbook-urile pro subtiri….sau un iTV….

 • KFF

  Stark este bun . Face design pentru mobila si electronice .
  Cauta pe google : Freebox revolution , el a facut designul routerului si a decodorului tv .

 • Chatagra

  O fi bun nu zic dar mie nu imi place conceptul lui in care forma primeaza asupra functionalitatii ..deci nu multumesc

 • Cum adica zaone:”un fel la de designer francez”??

 • mih_i

  Revolutia designului Apple cu Jony Ive La butoane se apropie de final. Samsung se apropie vertiginos cu ajutorul designerului Karim Rashid care a redesenat toata gama Samsung de electronice si electrocasnice. A lansat si o carte in RO, “Design Yourself” care se vinde in mai multe culori in functie de starea de spirit 🙂 Apple face o miscare buna si isi ia designer de top. Bravo lor.

 • Luca

  Eu 100% cred ca lucrează la un ITV oricum daca Apple nu prezintă un tv pana in Decembrie atunci imi iau samsung ES 8000 de 40 polici vreau sal aduc in tara pe cel care il am acum un full hd Led serie 6000 tot samsung

 • Andrei

  francez hahahahaahha

 • @Mascka: Unde ai gasit expresia aia?

 • marius

  “Apple il are pe Jony Ive, unul dintre cei mai buni designeri de pe pamant”…. corect, in orice limba, este folosirea “Pamant”, cu P mare.

 • Ok captain grammar. Are legatura de moare cu subiectul si e extraordinar de importanta chestia asta pe care sigur ma grabesc sa o verific.

 • Pingback: Apple sustine ca nu colaboreaza cu Philippe Starck la dezvoltarea unui nou produs revolutionar | iDevice.ro()