Prima Pagina Android Google este concentrata pe segmentul tabletelor mici si ieftine

Google este concentrata pe segmentul tabletelor mici si ieftine

  Noua tableta quad core ieftina dezvoltata de catre Google ar putea arata exact precum in imaginea de mai sus si cei de la Google spun ca piata tabletelor mici si ieftine este cea pe care ei se concentreaza acum. Aseara compania a prezentat rezultatele financiare pentru Q1 2012 si CEO-ul sau a declarat ca in momentul de fata pe segmentul de piata destinat tabletelor cu ecrane de 7 inch exista mult loc pentru dezvoltare. Cei de la Google construiesc o tableta cu un asemenea ecran insa ea va avea un procesor quad core si un pret foarte mic, totul gandit asa pentru ca deocamdata nimeni nu poate concura cu tableta iPad pe segmentul high-end.

I think there’s a number of Android tablets out there and obviously, we have strong competition there as well. Obviously, there’s been a lot of success on some lower-priced tablets that run Android, maybe not the full Google version of Android. But we definitely believe that there’s going to be a lot of success at the lower end of the market as well with lower-priced products that will be very significant. And it’s definitely an area we think is important and we’re quite focused on.

  Se pare ca nu doar Google a inteles ca tableta iPad nu poate fi depasita in momentul de fata deoarece Amazon a facut primul pas anul trecut cand a lansat prima tableta de 7 inch care a meritat cumparata deoarece costa 200$ si oferea foarte multe. Cei de la Samsung le calca pe urme si Galaxy Tab 2 cu ecran de 7 inch ar putea costa 250$ insa Google le-ar putea strica planurile cu o tableta si mai ieftina. Daca producatorii de tablete Android aleg segmentul de jos, Apple ramane lider pe cel mediu si cel high-end insa ramane de vazut cat isi va putea mentine suprematia.

  Cred ca in urmatorii ani iPad va pierde suprematia pe piata tabletelor insa nu cred ca vreun producator va reusi sa depaseasca Apple in ceea ce priveste numarul de tablete vandute.

 • anonim

  Foarte buna miscarea. Chiar daca in piata tabletelor high-end exista cativa jucatori buni cu Android (ex. Transformer Prime – mare atu: se poate transforma imediat in netbook) pur si simplu iPad este folosit de prea multa lume deci clar atrage cei mai multi developeri.
  Dar sunt destui oameni care nu-si permit sa dea minim 2200ron pe un iPad care are doar wifi, sau oameni care nu vor tableta de 10″, vor ceva mai portabil. Pentru oamenii astia o tableta Android 7″ cu 3G, la 200-250eur e cea mai buna alegere si daca Google va scoate un produs bun o sa aiba mare succes. In felul asta o sa atraga si developeri si poate usor-usor intra mai bine si pe segmentul high-end.
  Eu unul n-as da banii pe un iPad cu 3g pentru ca nu am nevoie de o tableta, dar una decenta la ~200-250eur mi-as lua, asa, ca “jucarie” de butonat cand stau in pat.

 • KFF

  Profit 0

 • Anonymous

  KFF parerea ta nu conteaza )

 • KFF

  Nici a anonimilor la kilogram …

 • Cosmin

  De acord cu anonim