Apple incepe sa inlocuiasca terminalele iPhone 4 stricate cu terminale iPhone 4S

  Desi pana acum Apple schimba un model stricat al iPhone cu exact acelasi model al respectivului dispozitiv, se pare ca in SUA compania si-a instruit angajatii sa schimbe terminalele iPhone 4 16 GB albe cu terminale iPhone 4S 16 GB de aceeaso culoare. Modificarea politicii ar avea drept motiv o  scadere a stocului de terminale iPhone 4 iar se pare ca Apple prefera sa ofere un model mai bun dar cu aceeasi capacitate si probabil nu pierde prea multe, ba din contra castiga simpatia consumatorului. Din pacate terminalul schimbat nu este nou ci este refurbished insa nici acel iPhone 4 care ar fi fost oferit in schimb nu urma sa fie nou ci tot reparat.

  Aceasta noua politica se aplica doar in SUA si Canada in momentul de fata si exista sanse mari ca nu toate magazinele sa o respecte daca au unitati de schimb in stoc insa decizia celor de la Apple este interesanta.

17 COMENTARII

  1. Nu chiar invers… Da , ti-ar fi dat un i4 “de servici” cat 4s tau era in service.
    Dar totusi cum se strica un iphone 4? Ma cam chinuie intrebarea asta de ceva vreme si nu reusesc sa-i aflu un raspuns.
    Zaone, vreo sugestie?

  2. Salut,sunt putin offtopic , daca am bb 4.11.08 pe iphone 4 si este codat pe o retea de afara, vreau sa fac restore la 5.0.1 (in prezent am tot 5.0.1 si am shsh salvate pt acest soft) , cu ce anume se face hacktivarea?

  3. cand se baga si la noi inlocuirea cu un iphone 4s a unui iphone 4 stricat o sa achit taxa de 830lei ceruta de istyle.

  4. Ok, treaba cu magnetul ma intriga , i give you that dar …. congelatorul??? Chiar nu este o metoda mai eleganta? Sant de parere ca nici memoria flash si nici alte componente nu pot fi alterate cu magnetelul tau , cat despre congelator , cum rezolvi problema apei din interior?? Iti iei niste surubelnite philips si il desfaci? How about vreo 30 secunde in cuptorul cu microunde ?:))

  5. @zaone am si eu o intrebare. am un i4 cu un pixel mort cumparat de la orange anu trecut in iulie, insa numai am nici factura nici garantia. daca as vrea sa merg cu el in service (in caz ca voi avea si alte probleme) unde as putea sa ma duc, ca la noumax am inteles ca nu se ocupa decat de telefoanele cu garantie internatiuonala insa provenite din alte tari.

  6. Teoretic ar trebui ca Orange sa-ti faca telefonul chiar daca nu mai ai factura si certificatul.Intr-o situatie asemanatoare am fost si eu dar la Vodafone Au fost f amabili si mi-au eliberat duplicate si au reparat telefonul.

  7. Suna la orange si spune-le..eu tocmai mi-am schimbat iphoneul, si mi-au zis ca am avut noroc ca am primit altul nou 🙂 , ca de obicei se da unul reparat.

  8. si eu am avut un i4 de la orange cu probleme si au dat unul nou, dar noroc ca am avut actele si garantia, ca altfel refuzau categoric samu elibereze duplicate si fara foaia de garantie refuzau sa mil repare… nu mi-a placut deloc atitudinea orange.

  9. Telefonul are un cod unic. Cand te duci la Apple Store iti citeste acel cod si stie cand si de unde l-ai cumparat. In momentul in care ti-a schimbat telefonul automat in baza lor de date se actualizeaza tot.
    Poate sunt al 5-lea cumparator al telefonului si poate nu mai am factura originala. Asa ca de ce mai trebuie factura si garantia cand ei pot vedea direct in sistem datele astea?

  10. Buna seara . De 5 minute am observat ca vajaie usor difuzorul iphone ului . Daca ma duc cu garantia mi-l repara ? Este normal sa vajaie ? Este 4s . Daca il duc este posibil sa mi-l strice mai rau .. Si apoi sa mi-l schimbe cu unul reparat .. Dar prost ? Astept un mic sfat . Multumesc !