Concurs: Castiga noul iPad intr-un concurs organizat de evoMAG.ro pe iDevice.ro!

  In luna martie a acestui an Apple a lansat un nou model al tabletei iPad implementand in sfarsit un ecran Retina si extrem de multa lume a fost multumita de decizia celor din Cupertino. Lansarea noii tablete iPad a marcat o premiera pentru tara noastra deoarece am facut pentru prima oara parte din al doilea val de lansari si de 3 saptamani de zile tableta este disponibila pentru achizitie in tara noastra la preturi foarte apropiate de cele din magazinele Apple din UE. Pentru ca noua tableta a companiei Apple este atat de populara, cei de la evoMAG.ro s-au gandit sa le ofera cititorilor iDevice.ro posibilitatea de a castiga o tableta iPad(3rd generation) 16 GB Wi-Fi Only in cadrul acestui concurs si eu le multumesc pentru initiativa!

Regulament de participare

*Acest concurs este organizat de evoMAG.ro iar iDevice.ro este doar platforma prin intermediul careia eveinmentul este promovat. Magazinul evoMAG.ro va trimite premiul castigatorului si este responsabil pentru indeplinirea tuturor conditiilor de validitate a concursului si pentru plata tuturor taxelor legale.

  1. Trebuie sa ma urmariti pe Twitter sau sa ma adaugati ca prieten pe Facebook. Daca nu faceti acest lucru nu voi putea valida castigatorul si premiul vostru va fi restras in cazul neindeplinirii acestei conditii.
  2. Concursul trebuie partajat printr-un retweet pe Twitter sau un share(NU like) pe Facebook, pe pagina personala, folosind butoanele din acest articol. Trebuie sa partajati articolul pe contul de pe care ma urmariti sau pe cel pe care m-ati adaugat ca si prieten.
  3. Trebuie sa va inscrieti in baza de date a newsletterului evoMAG.ro, urmand acest link, folosind o adresa de email valida deoarece pe ea veti fi contactati de catre evoMAG.ro in cazul in care sunteti ales castigator. Daca sunteti deja inscrisi in baza de date a newsletterului evoMAG.ro atunci nu trebuie sa va mai inscrieti, dar trebuie sa indepliniti celelalte doua conditii mentionate anterior. Pentru a va inscrie trebuie sa va introduceti adresa de email in casuta de text din partea dreapta sus a paginii de pe site-ul evoMAG si sa apasati butonul →.
  4. Trebuie sa lasati in acest articol un comentariu cu textul Particip si este recomandabil sa lasati un link catre contul vostru de pe Twitter sau contul de pe Facebook in campul website al formularului de comentarii.
  5. Trebuie sa locuiti in Romania!

Extragerea

  1. Concursul se va incheia pe data de 25 aprilie 2012 la ora 20:00 si castigatorul va fi ales in cadrul unei extrageri transmise in direct prin intermediul unui serviciu de web streaming. Extragerea va avea loc la maxim 3 zile de la incheierea concursului. Vor fi extrase 5 persoane si in ordinea extragerii lor vor fi posibili castigatori ai premiului. Fiecare persoana va fi verificata incepand cu primul numar extras insa primul numar extras va fi declarat castigator daca a indeplinit conditiile de participare la concurs.

Conditii de descalificare

  1. Nerespectarea macar a uneia dintre cele 4 conditii ale regulamentului de participare.
  2. Inscrierea multipla folosind acelasi nickname ori aceeasi adresa de email ori acelasi IP.
  3. Refuzul de a raspunde la cererea de verificare a conditiilor de participare la concurs in termen de maxim 3 zile de la trimiterea email-ului de contactare de catre un reprezentant al organizatorilor.

  In acest articol vor fi publicate NUMAI comentariile pentru inscrierea in concurs, alte comentarii care contin alt text decat cel mentionat, in regulamentul de participare, pot fi sterse. Daca nu vedeti comentariu publicat imediat, NU comentati din nou, asteptati cateva minute si verificati-va inscrierea pentru a nu va inregistra de mai multe ori deoarece va voi descalifica!

  Orice fel de probleme legate de inscriera in concurs se trimit la zaone@idevice.ro