Nokia foloseste “dansatoare exotice” pentru a convinge rusii sa-i cumpere smartphone-urile(Video)

[youtube]http://youtu.be/ovh0mdAHsyQ[/youtube]

  Daca Apple mizeaza pe Samuel L. Jackson si Zooey Deschanel, cei de la Nokia merg pe mana “dansatoarelor exotice” pentru a convinge rusii sa-i achizitioneze smartphone-urile. Cred ca alegerea celor de la Nokia spune foarte multe despre cultura rusilor dar si despre agentia media folosita de Nokia acolo, insa campania va avea, probabil, mult succes.

13 COMENTARII

  1. De unde pana unde “dansatoare exotice”? Niste tinere imbracate “normal” ptr clubing, si este chiar misto, un fe del camera ascunsa..
    Numic penibil nu vad..

  2. ai recitit ce ai scris pe acolo ?
    Cei de la Nokia merg pe mana “dansatoarelor exotice” pentru a convinge rusii sa cumpere terminale i P h o n e…

  3. de idee ii buna, dar nu cred ca ar fi cineva cine ar cumpara un nokia doar pentru ca a dansat cu niste fete in lift cine i-a dat o brosura cu noul nokia lumia…. ( parearea mea )

  4. Il sustin pe Soulyd, nu cred ca as cumpara un tel doar pr singurul fapt ca danseaza niste fete pe langa mine…..daaa, daca ar sta cu mine toata perioada in care as detine telefonul…as mai zice…glumesc

  5. Nu a observat nimeni ca am pus intre ghilimele cuvantul dansatoare exotice, nu? Bun asa, va multumesc pentru comentarii, au o relevanta maxima. De acum incolo o sa fac un dictionar de simboluri pentru unii.

  6. cred ca cei de la Nokia lanseaza un mesaj si anume ca Lumia lor e funny…spot publicitar de marketing…au foame la vanzari…:))))

  7. Este si normal ca aceasta campanie sa aibe succes din moment ce “include” femei, si nu intr-un mod oarecare ci sumar imbracate. E putin cam mult spus dansatoare exotice chiar si intre ghilimele :))