O echipa de australieni dezvolta un parfum care iti aduce aminte de mirosul pe care il simti cand desfaci cutia unui produs Apple

  Desi pe intregul glob exista multe lucruri ciudate, cred ca in Australia va fi produs unul dintre cele mai ciudate parfumuri concepute vreodata. Trei australieni si o companie specializata pe distribuirea unor asemenea produse au dezvoltat un nou parfum pentru o conferinta ce urmeaza sa aiba loc in Australia si mirosul sau este cel specific desfacerii cutiei unui MacBook Pro. Practic acest parfum ar trebui sa ii aduca oricui aminte de experienta pe care a avut-o atunci cand si-a desfacut propriul Mac achizitionat de la Apple insa nu stiu cati vor aprecia initiativa australienilor.

To replicate the smell a brand new unopened Apple was sent to our fragrance lab in France. From there, professional perfume makers used the scents they observed unboxing the new Apple computer to source fragrance samples. On completion the laptop was sent back to Australia, travelling nearly 50,000kms and returned to our clients together with scent of an Apple Macbook Pro.

  Deocamdata nu exista planuri pentru a produce in masa acest parfum insa australienii vor pulveriza aroma in cadrul conferintei la care conceptul va fi prezentat deci multa lume de acolo va mirosi exact ca un MacBook Pro nou abia scos din cutie. Cred ca un parfum cu aroma cutiei unui iPhone sau a unei tablete iPad ar fi fost mult mai util pentru ca fanii l-ar fi putut utiliza cu placere atunci cand urmareau pe YouTube unboxing-ul unui nou iDevice lansat de Apple.