Prima Pagina aplicatii Tepe cu aplicatii din App Store: iTm Calls Blacklist- Unwanted Call Blocker

Tepe cu aplicatii din App Store: iTm Calls Blacklist- Unwanted Call Blocker

  In ultimele luni compania Apple a publicat in App Store aproape orice fel de aplicatii, indiferent daca acestea functionau sau nu asa cum le descriau dezvoltatorii lor. Pentru ca filtrul care ar trebui sa ne protejeze este acum complet inutil, in App Store a ajuns aplicatia iTm Calls Blacklist- Unwanted Call Blocker care este descrisa ca fiind una ce permite utilizatorilor sa blocheze apelurile nedorite insa in realitate nu face acest lucru. Nicio aplicatie din App Store nu poate bloca apelurile primite de voi pentru ca Apple nu ofera dezvoltatorilor API-uri care sa le permita sa dezvolte asemenea aplicatii deci orice alt titlu asemanator este o simpla inselatorie.

  iTm Calls Blacklist- Unwanted Call Blocker este o aplicatie facuta doar pentru a va fura banii iar cei de la Apple se fac partasi la acest furt pentru ca nu filtreaza corect aplicatiile care chiar trebuie verificate. Nu cumparati iTm Calls Blacklist- Unwanted Call Blocker pentru ca veti cheltui banii aiurea pe o aplicatie inutila.

 • Uite asa ajungem sa cautam nulled craked si alte piraterii..
  Tepari nesimtiti in frunte cu apple

 • Iulian

  Ca bine zici….

 • sa n u uitati ca sa aplcatii ajung si la alte platforme, deci nici una nu este prea buna in vedere la verificarea acestor aplicatii… Degeaba spuneti ahh Apple face asta trec pe Android, ca si android face tot asa… Windows Phone si altele la fel, deci gasiti asa fel de aplicatii peste tot, eu zic ca nu ala ii prost cine vinde, ci cine il cumpara…. Cititi cu atentie descrierile, sigur veti gasi ceva ce va lamura ca este doar o ” joaca ” si nu face ce scrie… cine cunoaste deja pe oricare dintre sisteme, stiu ca aceste lucruri nu sunt permise, cum sunt aplicatiile care iti promit ca scrii numarul de telefon oricui si iti arata pe o harta unde se afla ( este si illegal si imposibil, la aceste lucruri au acces numai FBI si CIA, sigur nu vor fi publicate in Appstore sau Android Market… ), si aplicatii care iti promit sa poti modifica ceva in functionalitatea iOS-ului, cum ar fi sa faci unlock altfel si cele asemanatoare ce nu ar permite Apple, ele se numesc si tweak-uri ( le gasesti in Cydia, dar in nici un caz in AppStore )!

 • george

  Dar iblacklist din cydia???? uniii zic ca functioneaza

 • iBlacklist din Cydia functioneaza sigur.

 • Bigjohny

  Iblacklist din cydia -verificat merge perfec

 • Florin I.

  Mai este 360mobilesafe care merge perfect!!

 • rares74

  Foarte foarte tare 360MobileSafe

 • Mihai Damas

  Cine ne protejeaza si cui trebuie sa ne adresam cand suntem furati cu asemenea aplicatii?

 • Danycosmy

  Zaone, scuze de off-topic, imi poti spune un program pt iapd ce contorizeaza timpul si dupa timpul expirat sa nu mai folosesca tableta pana nu setez din nou, gen cum au cafenelele astea moderne mesri mult

 • Buftea M

  Fan Steaua…alta teapa