Prima Pagina Android 32 de tablete cu Windows 8 vor fi lansate pana la sfarsitul...

32 de tablete cu Windows 8 vor fi lansate pana la sfarsitul anului 2012

  Intel si Microsoft vor incerca sa micsoreze cota de piata a tabletei iPad de la 70% cat are in prezent la doar 50% si totul pana la mijlocul anului 2013. Windows 8 este secretul din spatele acestui obiectiv indraznet, obiectiv care poate fi usor realizat daca luam in considerare faptul ca nu mai putin de 32 de tablete cu Windows 8 vor fi lansate anul acesta. Hewlett-Packard, Dell, Lenovo, Acer, Asustek Computer si Toshiba vor fi producatorii care vor aduce aceste modele pe piata insa niciunul dintre ei nu a avut pana acum succes cu vreun model bazat pe sistemul de operare Android OS.

Based on current progress of development, there will be 32 Windows 8 tablet PCs launched by Hewlett-Packard, Dell, Lenovo, Acer, Asustek Computer and Toshiba by the end of 2012, the sources indicated. In particular, Lenovo and Acer plan to launch Windows 8 tablet PCs priced at US$300-1,000, with entry-level models to be sold at below US$300 for competition with Android tablet PCs and models offered by China-based white-box vendors, and models at over US$300 to challenge iPad, including the new iPad and a next-generation iPad, the sources claimed.

  Pentru a se asigura ca noile tablete nu vor avea soarta celor cu Android OS, producatorii le vor vinde la preturi de minim 300$, deci oricine isi va putea permite o tableta echipata cu Windows 8, chiar daca ea nu va include cel mai puternic hardware de pe piata. Windows 8 este un sistem de operare extrem de interesant si multi ii acorda sanse foarte mari de reusita, insa ramane de vazut cum vor arata produsele finite si cat de bine se vor descurca ele impotriva tabletei iPad si a altor tablete Android, care in mare parte vin de la aceiasi producatori.

 • Chatagra

  Poate ca vor vinde tablete cu “Vista II” pardon Windows 8 dar pe piata desktopurilor va fi jale din cauza noii interfete metro care este neinuitiva si contraproductiva in cazul multitaskingului daca folosesti metode de input clasice ..

 • Mihai_rt

  Pretul va fi decisiv pt viitorul tabletelor cu acest os

 • Seb@stian

  @Chatagra Windows 8 este destinat tabletelor in special..nu te pune nimeni sa il pui pe desktop…de aia se comercializeaza in paralel cu windows 7
  Mdeah…ceva tablete folositoare….nu ce am avut pana acum.

 • al calin

  previziunile cu rezultatele finale de sfarsit de an sunt complet diferite
  vom vedea daca win are cartile castigatoare ca pana acum nu prea au demonstrat nimic

 • totomess

  Sa vedem, si eu mi-am pus toate sperantele in WIN 8, dar sunt inca multe necunoscute, il am instalat din februarie pe laptop, sa vedem cum sta cu autonomia pe tablete, cu gestionarea conturilor multiple, cu magazinul de aplicatii care acum e pustiu, e cale lunga …

 • Valy

  Parerea mea este ca nu pretul va fi decisiv. Ci cat de bine va arata si se va misca tableta. Si daca va fi 300 de e si nu iti place tt ipad de 500 iti iei

 • Eman

  Ca interfata sau UI, WIN 8 pare cam…patrat-dreptunghi, ceea ce pentru mine este putin cam obositor. Culorile si aspectul icoanelor lasa foarte mult de dorit,parca ar fi la inceputul erei programarii. Nu detin nici un dispozitiv cu windows, dar parca parca “vad” niste virusi si pe aceste tablete cu windows. Nu inteleg de ce nu se trezeste vreun mare producator sa dezvolte un sistem de operare propriu pe care sa il implementeze pe produsele lor. Abia atunci se va povesti despre un Apple killer. Mi-ar place foarte mult sa citesc intr-o zi ca Samsung are un sistem de operare propriu, nu Android, numit SOS!