iPad 3 – “probleme” cu ecranul si sute de plangeri pe forumurile de discutii ale Apple

  Imaginea de mai sus explica foarte clar motivul care a stat la baza acestui thread in care sute de persoane reclama o “problema” a ecranului tabletei iPad. Majoritatea utilizatorilor sustin ca ecranul afiseaza imagini ce au o tenta galbuie si desigur ca nimeni nu stie care este motivul din spatele acestei “probleme”, insa Apple schimba toate tabletele a caror ecrane arata precum cel de mai sus. Unii sustin ca au schimbat nu mai putin de 13 tablete si nu au ajuns la una care sa nu aiba “problema”, altii ar fi renuntat numai dupa 3 schimbari insa se pare ca actualele unitati disponibile in SUA ar avea acealasi tip de ecran.

Ok, so I’m on my 13th iPad. In fairness, one of those was because I decided I wanted a different color, and another one i decided i wanted to upgrade to one with 4G. 3 were returned right away in the store (scratches, dark blotches behind the screen). A couple were super yellow, one had over a dozen dead pixels, and one even had the bottom half of the screen turn baby blue!  I too am having the same issue. I couldn’t wait to get it out of the box and compare it to my son’s iPad 2. While I think the 3 is crisper looking, pages that should be clean white are washed out and yellow. I just went to check out the 3rd Gen iPad they have on display from a nearby apple reseller and clearly my yellowish tinted iPad is defective. I am definitely going to return this to the store tomorrow and get my refund back.

  Realitatea este ca aceasta “problema” nu este de fapt o problema pentru ca asa este construit ecranul tabletei. La tabletele mea diferenta dintre iPad 2 si iPad 3 este apropiata de cea din imaginea de mai sus, desi ecranul noii tablete afiseaza imagini ceva mai “deschise” decat cea prezentata la inceputul articolului. Majoritatea tabletelor iPad 3 pe care le-am vazut prezentate prin clipuri video pe internet arata exact la fel si unii spun ca aceasta aparenta “decolorare” ar avea legatura cu adezivul folosit pentru a lipi ecranul si ca in timp “problema” se va rezolva, dar chiar daca lucrurile nu se repara, o schimbare a tabletei nu va garanteaza rezolvarea “problemei”.