Conceptul unor smartphone-uri si tablete transparente

  Am avut destule concepte pentru terminale iPhone si acum a venit timpul unui concept pentru smartphone-uri si tablete. Dispozitivele din imaginile de mai sus sunt fabricate in totalitate din sticla, ecranul afiseaza imagini dintr-o margine in alta a sa si desigur ca butoanele fizice nu sunt prezente. Conceptul este facut avand in gand camerele 3D si o tehnologie care ar urmari pozitia utilizatorului in raport cu mediul inconjurator si ar genera o experienta asemanatoare realitatii augmentate pentru vizionarea imaginilor afisate pe ecran. Intregul concept este interesant insa prea putin practic si foarte departe de realitate.

 

18 COMENTARII

  1. Imposibil a fost si sa zboare….si au inventat avionul….eu zic ca in viitorul apropiat o sa existe asa ceva cu siguranta

  2. Lasand la o parte camare 3d, realitate augmentata ,sau alte chestii, nu vad de ce mi-as dori un telefon transparent, “something you do not need to see or touch”

  3. nici eu nu inteleg ce-i cu “febra” asta cu ecranele transparente… O asemenea ecran e complet neergonomic, nu vezi nimic cum trebuie. Daca prin absurd o sa apara asa ceva vreodata, 99% il vom folosi cu un background opac sau o sa apara coperti negre pentru spate 🙂

  4. toate ca toate dar unde v-a fi marul ? :)) ala face tot … :)) Sincer nu stiu pentru ce ar folosi un telefon transparent !? Doar asa ca e imposibil de realizat si na .. dar in rest ar fi greu de utilizat afara in soare .. nu stiu ce sa spun despre el .. !

  5. @15. Negru Ionuț
    Posted April 19, 2012 at 10:22 AM
    Si daca il scapi din greșeală din mana ce se va întâmpla ?@

    Si daca mergi pe strada si iti cade un avion in cap ???
    Ce se intampla???

  6. e foarte tare las cumpara fara sa ezit si daca ar vea si windows 8 asa cum vor sa puna ar fi prea tare.si daca ar avea si un procesor [intel] si nu unu cum e acum pe orice smartphone procesor [amr].ar fi super ok.sa fie mai suptire decat motorola razk care este de 7,1 mm.