2004 RON iti aduc o actiune Apple prin Bursa de Valori Bucuresti

  Incepand de ieri Bursa de Valori Bucuresti tranzactioneaza actiunile companiei Apple in Romania si cateva zeci de actiuni au fost deja vandute in tara noastra. 2004 RON este pretul unei actiuni Apple in momentul de fata, ieri tranzactionarea a inceput de la pretul de 2059 RON, insa se pare ca intre timp pretul a scazut usor. Deocamdata 49 de actiuni au fost vandute in cadrul Bursei din Romania, valoarea lor fiind de aproape 100.000 RON, adica in jur de 24.000 € si cred ca este un inceput bun pentru brokerii de la noi.

  Facand o comparatie cu valoare actiunilor de pe bursa americana observ ca diferenta fata de listarea din Romania este de numai 16 RON, dar aici am luat in calcul cursul oficial pentru dolar afisat de Banca Nationala. Deocamdata actiunile companiei Apple sunt foarte scumpe, insa probabil sa vor gasi destule persoane interesate sa le cumpere si mai multe informatii despre modul in care sunt tranzactionate in Romania gasiti aici.

8 COMENTARII

  1. @zaone :)) mda adevarul e ca acum vand un iphone folosit deci nu mai iau cat am dat pe el. ziceam ca iau 2 in ideea ca e de 64gb si am dat 39950 pe el .. deci inca putin si 2 actiuni apple :))

  2. Daaa ss33 in ideea aia credeai tu,pai chiar daca este de 64g cu greu vei lua 20 milioane…
    Eu am diverse chestii la vanzare si…..