Prima Pagina aplicatii Voice Answers seamana cu Siri, este disponibil in App Store(Video)

Voice Answers seamana cu Siri, este disponibil in App Store(Video)

8

[youtube]http://youtu.be/s_xpeAXCfLc[/youtube]

  Acum o luna va spuneam ca dezvoltatorul unei aplicatii numite Voice Answers nu reuseste sa isi aduca titlul in App Store deoarece Apple nu ii permite acest lucru. Ei bine dupa nu mai putin de 3 luni de negocieri cu reprezentantii companiei din Cupertino, iata ca Voice Answers este in sfarsit disponibila pentru download incepand de astazi. Aplicatia ofera o functionalitate asemanatoare cu cea a Siri insa prezinta informatiile intr-o interfata ceva mai placuta dar nu interactioneaza cu aplicatiile terte in niciun fel. Multe dintre functiile aplicatiei au fost scoase pentru ca Apple sa permita publicarea ei in App Store deci daca nu ar fi intervenit inginerii companiei ea ar fi aratat cu totul altfel.

Voice Answer gives answers on many topics. You can ask your question either by talking to it or type it out, and the app will answer you in a clear voice.  The knowledge base behind the app contains ‘Wolfram Alpha’, which gives you an enormous amount of information in your pocket.

  Voice Answers ofera raspunsuri la intrebari bazandu-se pe informatiile oferite de Wolfram Alpha si alte servicii asemanatoare, insa deocamdata aplicatia este destul de rudimentara, dar dezvoltatorii ei promit ca o vor imbunatati in viitorul apropiat. Aplicatia functioneaza acum pe orice iDevice care ar iOS 4.2.1 instalat si in curand va permite efectuarea de cautari folosind locatia noastra, va permite trimiterea de email-uri si va avea un robot animat care va raspunde intrebarilor, insa numai daca Apple va permite acest lucru. Voice Answers nu este deocamdata o alternativa viabila pentru Siri si pretul de 2.99€ nu o recomanda pentru achizitionare insa poate in viitor lucrurile se vor schimba.

Pretul initial:
Numele:
Voice Answer

2.99

s

Developer: Proxy Systems Pvt…
Universala
Categoria: Business


Descriere: Voice Answer gives answers on many topics. You can ask your question either by talking to it or type it out, and the app will answer you in a clear voice.

The knowledge base behind the app contains ‘Wolf…


Dimensiunea aplicatiei este: 5.4 Mb


8 COMENTARII

  1. A cumparat-o cineva ? Merita ? Ma atrage faptul ca foloseste informatiile de la Wolfram Alpha (pe care il folosesc zilnic) !

  2. Da, am cumparat-o ! Imi place ! Practic e WolframAplha cu voce 🙂 in loc sa scrii, intrebi si raspunde. Sunt pasionat de astronomie si folosesc WA zilnic asa ca e folositoare aplicatia.

  3. Am cumparat aplicatia. Prima impresie… ma dezamageste faptul ca interfata difera fata de cea prezentata in filmulet… ar fi fost super super super daca ar fi pastrat-o. Apare doar capul jos, in stanga setari in dreapta tastatura daca vrei sa scrii intrebarile. Daca apesi pe cap poti sa pui o intrebare la fel ca la Siri. Nu stiu ce sa zic… pare ok pentru cei care nu au SIRI. Insa ma asteptam sa fie mai friendly. Adica cum era prezentata in filmulet.

  4. @Ionut, da ai dreptate, la asta nu m-am gandit. Dar cred ca ar fi putut veni cu o ingeniozitate gen: Eve sa aduca un ecran virtual in fata ei 🙂 eh. Oricum e f interesanta aplicatia. Si raspunde si la alt fel de intrebari, gen: cati ani ai? Cine te-a creat? Crezi in Dumnezeu? Ai prieten? Am intrebat-o cine a creat Planea noastra si mi-a raspuns: Benjamin Franklin :)) Am intrebat-o daca poate traduce din engleza in franceza si mi-a recomandat o alta aplicatie a celor de la Sparkly Apps numita: Translator with Speech. Care imi va fi foarte utila in vacanta 🙂

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here