BUFF – folia care protejeaza ecranul iPhone-ului impotriva loviturilor aplicate cu un ciocan sau cu o caramida(Video)

[youtube]http://youtu.be/W8uaXI2RZ6U[/youtube]

  InvisibleSHIELD, Alien Surface sau Bodyguards sunt doar cateva dintre brandurile care produc folii pentru terminale iPhone sau tablete iPad, iar foliile lor ar trebui sa protejeze dispozitivele impotriva oricarui gen de abuz. Ei bine “in joc” intra si cei de la BUFF care au produs un set de folii ce rezista aproape oricarui gen de lovituri, iar in clipul video de mai sus aveti un iPhone a carui ecran a fost lovit de o cana, de un ciocan si de o caramida. Dispozitivul functioneaza fara probleme si ecranul este intact, semn ca tehnologia celor de la BUFF functioneaza corespunzator.

Special layers by BUFF Lab protect the device by absorbing the impacts from such accidental hits and/or droppings. The Premium Silicon Adhesives of BUFF Film make the small bubbles, which may appear during the attaching process, disperse within 24-48 hours. You are now free from the kinds of experience thanks to the BUFF Labs’ advanced stretch resistance technology. The scratch proof technology of BUFF Labs protects your device from the daily scratches. BUFF film may low the chances of losing your device form your hands by providing non-slippery skin texture.

  Folia este facuta pentru a fi cel putin la fel de buna precum celelalte disponibile pe piata si rezista la socuri, zgarieturi, sau lovituri puternice, insa promite sa faca bulele de aer sa dispara si sa va ajute sa nu scapati terminalul din mana in timp ce il utilizati. Foliile celor de la BUFF sunt compuse din 4 straturi, doua dintre ele fiind concepute pentru a absoarbe si a dispersa energia eliberata in timpul impactului, iar aici sta secretul “puterii sale”. Produsele companiei BUFF sunt disponibile pentru achizitie pe diverse site-uri de pe web la preturi cuprinse intre 20 – 30$.

[youtube]http://youtu.be/D2D6_lwCPdw[/youtube]

[vimeo]http://vimeo.com/36686711[/vimeo]

[youtube]http://youtu.be/1o-Vpy4h4pY[/youtube]