Prima Pagina accesorii BUFF – folia care protejeaza ecranul iPhone-ului impotriva loviturilor aplicate cu un...

BUFF – folia care protejeaza ecranul iPhone-ului impotriva loviturilor aplicate cu un ciocan sau cu o caramida(Video)

[youtube]http://youtu.be/W8uaXI2RZ6U[/youtube]

  InvisibleSHIELD, Alien Surface sau Bodyguards sunt doar cateva dintre brandurile care produc folii pentru terminale iPhone sau tablete iPad, iar foliile lor ar trebui sa protejeze dispozitivele impotriva oricarui gen de abuz. Ei bine “in joc” intra si cei de la BUFF care au produs un set de folii ce rezista aproape oricarui gen de lovituri, iar in clipul video de mai sus aveti un iPhone a carui ecran a fost lovit de o cana, de un ciocan si de o caramida. Dispozitivul functioneaza fara probleme si ecranul este intact, semn ca tehnologia celor de la BUFF functioneaza corespunzator.

Special layers by BUFF Lab protect the device by absorbing the impacts from such accidental hits and/or droppings. The Premium Silicon Adhesives of BUFF Film make the small bubbles, which may appear during the attaching process, disperse within 24-48 hours. You are now free from the kinds of experience thanks to the BUFF Labs’ advanced stretch resistance technology. The scratch proof technology of BUFF Labs protects your device from the daily scratches. BUFF film may low the chances of losing your device form your hands by providing non-slippery skin texture.

  Folia este facuta pentru a fi cel putin la fel de buna precum celelalte disponibile pe piata si rezista la socuri, zgarieturi, sau lovituri puternice, insa promite sa faca bulele de aer sa dispara si sa va ajute sa nu scapati terminalul din mana in timp ce il utilizati. Foliile celor de la BUFF sunt compuse din 4 straturi, doua dintre ele fiind concepute pentru a absoarbe si a dispersa energia eliberata in timpul impactului, iar aici sta secretul “puterii sale”. Produsele companiei BUFF sunt disponibile pentru achizitie pe diverse site-uri de pe web la preturi cuprinse intre 20 – 30$.

[youtube]http://youtu.be/D2D6_lwCPdw[/youtube]

[vimeo]http://vimeo.com/36686711[/vimeo]

[youtube]http://youtu.be/1o-Vpy4h4pY[/youtube]

 • Rely

  Imi este greu sa cred ca il poate proteja atat de bine

 • Iulian

  Greu de ucis….:))

 • asualex51

  zaone fa tu primul pas si cumpara una si pe urma sp pararea ta !

 • Daca-mi dai iPhone-ul tau sa il ciocanesc, cumpar 😀

 • Rosu Remus

  Ahahaha asta ii buna:))”daca imi dai iPhone-ul tau sa il ciocanesc”.

 • Zamby

  Ar merge cumparata o macheta sau macar o copie cat mai aproape de ‘adevar’ si testata folia

 • LasFierbinti

  Impresionant,sincer asta este prima folie care este testata in adevaratul sens al cuvantului,pur si simplu este lovita din toate partile si fara pic de mila,fata de alte produse similare in care o lovitura de ciocan este aplicta cu blandete si cu frica,daca intradevar ar exista asa ceva,nu pot spune decat bravo….

 • raptor

  creca e si antiglont :))

 • Alecz

  Greu de crezut… Cred ca au pus si gorilla glass=))

 • Alin Cristian

  Imposibil… e fake..

 • Zici ca e kevlar:))

 • Totusi, la videoclipul de prezentare, de ce ti l-ai lega cu un siret de skate ?

 • Hmmm,prea exagerata demonstratia,daca ii tragea un ciocan sau cana dupa ce ia scos folia,ii credeam,un simplu drop test de la inaltime peste 1 metru direct pe display cred ca ar fi fost deajuns sa convinga,pt ca asta este cauza nr 1,scaparea accidentala a terminalului din mana,stim prea bine ca sunt ,,alunecoase” iphone-urile daca nu ai husa,cel putin eu cand am luat primul iphone mi-a alunecat din mana de n ori.

 • Anonymous

  Pacat ca Geamurile totusi se sparg de la COLT si nu direct asa ……

 • adevar graieste nr 14.

  eu nu cred ca exista asa ceva… la 0:28 da cu degetul pe ecran si nu intra in nimic… asta e parerea mea.

 • Bobytza

  Pentru Rares, pe un iphone daca ai degetu stang pus pe ecran (in cazul videoului) daca atingi cu celalalt deget nu va misca nimic, altfel zis, primul deget pus pe ecran are prioritate in fata celuilalt.