Prima Pagina 4G Problemele de productie ale chip-urilor Qualcomm “confirma” lansarea din toamna a noului...

Problemele de productie ale chip-urilor Qualcomm “confirma” lansarea din toamna a noului iPhone

  Ieri cei de la Qualcomm au anuntat ca nu pot fabrica indeajuns de multe chip-uri baseband 4G LTE pentru producatorii de telefoane mobile asa ca o parte dintre viitoarele produse vor trebui lansate mai tarziu decat se anticipase initial. Cei de la Qualcomm au luat deja masuri pentru a rezolva problemele care ii impiedica sa isi produca chip-urile insa intarzierea livrarii componentei catre fabricantii de telefoane mobile sugereaza ca pana si noul iPhone ar putea fi lansat in toamna. Apple foloseste chip-uri Qualcomm in iPad 3 si iPhone 4S iar noul iPhone ar urma sa foloseasca un model nou al unui chip 4G LTE produs de catre aceasta companie.

“At this stage we cannot secure enough supply to meet the increasing demand we are experiencing,” Chief Executive Paul Jacobs told analysts on a conference call, adding that the issue would limit revenue growth this year. […]  “Demand went so far ahead of availability that we’ve decided to start spending more money to get more supply as soon as possible,” [Chief Financial Officer Bill Keitel] told Reuters. “Any time we can’t make a customer totally happy I’m going to worry. You don’t want to give a customer a reason to go elsewhere.”

  Nu stiu daca mai existau persoane care credeau ca noul iPhone va fi lansat in vara avand in vedere ca Apple nici macar nu a prezentat iOS 6, insa informatiile publicate ieri fac sigura lansarea din toamna. Totusi lansarea din toamna nu are neaparat legatura cu Qualcomm ci cu strategia companiei Apple care isi concentreaza WWDC-ul pe OS X si prezentarea unor versiuni noi ale iOS iar conferintele din toamna nu mai au in centru iPod Touch-urile ci terminalele iPhone.

 • rundown

  Buna zaone, scuze de offtopic.Vroiam sa tragi un semnal de alarma cu privire la un nou siri server installer disponibil in cydia care ar atrage multa lume.Trebuie atentie mare in sensul ca in spire trebuie sa bagati o adresa de genul https://localhost:……Nu puteti sti ce informatii partajati cu indivizii astoa deci …

 • rundown

  Revin cu o completare: package-ul se numeste AssistantServer installer si este vizibil la sectiunea Changes.

 • Ok si eu ce tot spun de cateva luni?

 • rundown

  Pai am primit deja confirmari de la cativa amici cum ca raspunde foarte bine la comenzi si rapid.Eu unul nu ma risc sa il incerc si sa ajunga pe mainile lor informatii private

 • Alex

  Io l-am instalat! Nu am ce ascunde lumii! Ce sa imi fure? Nr de telefon? Parola de facebook? Mai bine stiu ca folosesc siri!

 • nu prietene…poate sa iti acceseze altceva…in caz ca ai vreun cont de Paypal/moneybookers/alertpay pe care il accesezi de pe mobil si chiar ING home bank (aplicatia pentru iphone)…la asta ma refeream.Intelegi acum?

 • Alex

  Stiu la ce te referi! Io toate aceste operatiuni le fac de pe desktopul de acasa! Nimic de pe telefon! Sunt student, mare lucru nu fac! Din Punctul meu de vedere nu am ce pierde! Daca stai sa te gandesti, oare apple crezi ca nu stie tot ce faci pe telefon? Mai ales daca accesezi conturi si ai functii inalte! Pai astia stiu ce faci la orice ora daca vreau!

 • Alex

  Daca vor! Pardon

 • Pingback: Apple ar putea construi un iPhone mai subtire multumita unor noi panouri touch | iDevice.ro()

 • daca vrei tu …stii la orice ora ce fac eu pe telefonul meu :)) criminala faza asta 😀

 • apropo la ing home bank degeaba incearca sa-mi acceseze conturile ca pinul de ING din device-ul portocaliu se reseteaza dupa 10 minute deci n-au cum sa acceseze

 • Ce legatura au discutiile astea cu articolul? Serios acum, va las sa puneti o intrebare si deraiati fara rost. Aveti forum pentru discutii offtopic.