Prima Pagina Cydia ncRam for NotificationCenter iti afiseaza in Notifications Center cantitatea de RAM disponibila...

ncRam for NotificationCenter iti afiseaza in Notifications Center cantitatea de RAM disponibila in iOS

  ncRam for NotificationCenter este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia si el permite posesorilor de iDevice-uri sa afiseze in Notifications Center cantitatea de RAM disponibila pentru propriile terminale. De indata ce instalati tweak-ul el va permite sa activati in Notifications Center un widget in care va este afisata cantitatea de RAM disponibila pentru terminalul vostru insa widget-ul trebuie activat din Settings>Notifications Center. Partea interesanta a acestui widget este ca el are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS si acolo puteti specifica fontul, marimea si culoarea textului dar si un mesaj care este afisat deasupra acestui widget.

ncRAM is a widget added to Notifications Center that displays the amount of RAM that is free on your device. Very customizable and works well with LockInfo. Feedback is greatly appreciated. Notification Center addons must first be enabled from the Settings app, in the Notifications panel.

  ncRam for NotificationCenter este disponibil gratuit in Cydia insa functioneaza nu mai pe terminalele care au macar iOS 5 instalat.

 • Ionut1

  asta e bun ptr cei care nu folosesc SBSettings, eu am activ in status bar freemem

 • Thomas sau Trust

  ionut1 cum se numeste programu pe care il ai ca sa itzi afiseze ramii in statusbar. mersi

 • Claudiu daniel

  In SBSetting gasesti si activezi !

 • asualex51

  mie nu ami afisaza nimic ! am instalat si l am activat din notificari

 • Claudiu

  Dupa ce l-am instalat idevice-ul a inceput sa o ia razna (se bloca, SpringBoard crash, etc.)……. Asa ca am revenit la SBsettings….

 • Khaan

  Asa este, iphone 4S 5.1.1 o ia razna dupa ce instalezi tweak-ul asta. Low ram instantaneu, device-ul ramane blocat 20-40 secunde, apoi springboard crash, safe mode…. Nu recomand ncRam.