Steelie – te ajuta sa “montezi” un iDevice aproape oriunde(Video)

  Direct ce pe site-ul kickstarter.com am pentru voi un accesoriu pentru iDevice-uri care se anunta a fi foarte interesant. Steelie este numele sau si el va ajuta sa montati un iDevice pe aproape orice suprafata fara prea mult efort. Totui se rezuma un accesoriu pe care il atasati iPhone-ului vostru, folosind banda adeziva inclusa, si la un al doilea accesoriu pe care il montati pe aproape orice suprafata folosind tot banda adeziva. Cele doua accesorii se imbina folosind magneti astfel ca veti putea modifica foarte usor pozitia terminalului dar in acelasi timp va asigurati ca el sta ferm atasat acolo unde l-ati pozitionat.

The STEELIE PHONE KIT is the perfect way to hold your mobile phone while driving. A small magnetic ring socket attaches directy to the back of phone or phone case using a 3M high performance adhesive tape. STEELIE dash ball uses a high performance 3M adhesive tape to attach almost anywhere on your car, truck, boat, or RV. STEELIE adjusts to the viewing angle you want and holds in the position you choose. No fickle suction cups to clutter your dashboard or your windshield. Legal in all 50 United States.

  Practic puteti atasa iPhone-ul vostru aproape oricarei suprafete, insa mi se pare foarte interesant modul in care este utilizat Steelie atunci cand conduceti.  Clipul video de mai sus explica foarte bine functionalitatea accesoriului Steelie si va anunt ca el va fi in curand produs deoarece a primit finantarea de care avea nevoie. Steelie va functiona atat cu tablete cat si cu iPhone-uri insa va fi disponibil in versiuni diferite pentru fiecare terminal in parte.

13 COMENTARII

  1. Cred ca o data cu smartcover-ul s-a redescoperit puterea magnetului. 🙂 Cu siguranta vom mai vedea si alte accesorii si utilitati.

  2. misto ideea mai putin cu partea care se ataseaza pe telefon … dar presupun ca nu ar fi fost posibila altfel … nu e perfecta dar e buna de luat in calcul

  3. da ai dreptate … sa fie o husa care sa aiba integrat magnetul … si sa nu iasa in evidenta … poate le dai o idee :)) da-le mail