Tableta iPad controleaza un quadrotor echipat cu o arma automata, distruge tot ce ii iese in cale(Video)

[youtube]http://youtu.be/SNPJMk2fgJU[/youtube]

  Cand a aparut Parrot AR Drone m-am intrebat cat va dura pana cand cineva se va gandi sa echipeze dispozitivul cu o arma si sa inceapa sa impuste tot ce ii iese in cale si iata ca rusii si-au luat inima in dinti si au facut ceva asemanator. Aparatul zburator din imagini nu este Parrot AR Drone, ci un quadrotor care are montata o arma automata ce are la dispozitie 100 de gloante pe care le descarca si ajuta la declansarea catorva explozii. Tableta iPad controleaza dispozitivul si sincer sa fiu nu m-as supara daca as putea sa ma joc cu asa ceva.

12 COMENTARII

  1. Nu știu ce sa zic la un recul pe care lar putea avea o astfel de arma nu știu daca acea jucarie ar mai sta in aer si foarte fixa aproape ca nici nu de mișca

  2. in imaginea data cu incetinitorul(min2:27) se vede clar ca proiectilul vine de undeva din dreapta mult, ceea ce clar arata ca nu e tras de jucaria aia. fiind imagine filmata chiar de drona ar fi trebuit sa se vada ca proiectilul vine din directia din care e filmat nu din dreapta…. plus ca se vede in cateva secvente de la sfarsit, chiar cand se apropie de masina, ca e postprocesata filmarea… m-as mira sa existe drona aia, altundeva decat pe calculator.

  3. Asa cum arata arma cand o prezinta individul la inceput nu poate trage. E clar un trucaj. De ce nu poate trage – fiindca “arma” e decat teava finala, neavand corpul din mijloc cu percutorul tot mecanismul de percutie, si mai ales incarcatorul. Teava aia care vine catre arma e o gluma, ca ceea ce ne arata sa functioneze, ar trebui ca glontul sa fie percutat inainte de acel furtun iar dupa percutie glontul sa treaca prin furtunul ala, sa faca un unghi de 90 de grade si dupa sa iasa prin teava, ceea ce e imposibil. Plus daca e rus de ce a pus pe quadrocopter un m4 american 😀 (bine doar o bucata).