Spanzura – aplicatia copilariei tale ajunge in App Store

  Presupun ca multi dintre voi au auzit despre jocul “spanzuratoarea” sau hangman, un joc foarte popular in vremea in care smartphone-urile erau mult prea mari si aveau ecrane mult prea mici. Ei bine iata ca in anul 2012 jocul ajunge intr-o formula interesanta in App Store printr-o aplicatie denumita generic “Spanzura”. Nu stiu daca aceasta este prima aplicatie facuta pentru acest joc insa ea este interesanta si merita cu siguranta incercata deoarece probabil va va aminti putin de copilarie.

Spanzuratoarea este un joc de cuvinte in care trebuie sa ghicesti literele ce alcatuiesc fiecare cuvant dintr-o lista de 1000 ce sunt propuse aleatoriu.

Cuvintele sunt organizate pe doua grade de dificultate -usor si difcil-Pentru ficare cuvant ai un numar de incercari corespunzatoare gradului de dificultate.

Incepand cu nivelul 4 poti comuta oricand intre ele.

Pentru fiecare litera gresita vei pierde din incercarile disponibile, urmand ca dupa epuizarea acestora, in functie de sansele disponibile sa ti se ofere un nou cuvant.
Initial ai 6 sanse, care pot creste atunci cand ghicesti trei cuvinte consecutive.

Primesti 5 puncte pentru ghicirea unui cuvant usor si 10 puncte pentru ghicirea unui cuvant dificil. Fiecare sansa pierduta iti scade un punct. Nu ai limita de timp si jocul este prevazut cu autosave.

Nu contine diactritice.

  Spanzuratoarea este disponibila intr-o versiune universala pentru 0.79€ in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Spanzura

0.79

s





Developer: Dana Cristina Sum…
Universala
Categoria: Games


Descriere: Spanzuratoarea este un joc de cuvinte in care trebuie sa ghicesti literele ce alcatuiesc fiecare cuvant dintr-o lista de 1000 ce sunt propuse aleatoriu.

Cuvintele sunt organizate pe doua grade de dificul…


Dimensiunea aplicatiei este: 19.1 Mb