Te-ai inscris la concursul pentru iPad 3? Atunci citeste acest articol!

  Stiti deja ca de aproape 10 zile pe iDevice.ro este deschis un concurs pentru o tableta iPad 3 oferita de catre evoMAG.ro. Va multumesc pentru inscrierile facute pana acum insa vin cu un avertisment pentru cei care au facut acest lucru. Va rog sa verificati din nou conditiile de participare la concurs si sa va cautati comentariul pentru a vedea daca le respectati pe toate. In principal ma intereseaza: sa nu aveti comentariu dublu sau comentariu de pe acelasi IP/aceeasi adresa de email/acelasi nick; sa ma urmariti pe conturile respective; sa fi dat share/retweet; sa va fi inscris in newsletterul evoMAG.ro.

  Persoanele care vor fi alese drept posibili castigatori dar nu au respectat regulamentul vor fi descalificate fara remuscari. Am avut situatii de acest gen la concursul pentru iPhone 4S insa nu as dori ca situatia sa se repete si de aceasta data.

  Unii dintre voi au fost vigilenti si au descoperit ca evoMAG.ro ruleaza un concurs pentru o tableta iPad 3 chiar pe propriul website. Acel concurs presupune inscrierea in newsletterul magazinului si cam atat. Pentru cei care m-au acuzat ca eu de fapt promovez concursul lor am o veste, pe iDevice.ro se va da o alta tableta iPad 3 oferita tot de evoMAG. Partea buna este ca daca va inscrieti la concursul derulat aici si va inscrieti adresa in newsletterul evoMAG, atunci sunteti automat inscrisi la ambele concursuri.

  Cam atat, va uresz succes!