Prima Pagina Apple Apple interzice publicarea de continut text sau foto/video din cadrul sesiunilor ce...

Apple interzice publicarea de continut text sau foto/video din cadrul sesiunilor ce au loc la WWDC 2012

  Daca va gandeai ca venirea lui Tim Cook la conducerea Apple va relaxa putin politicile foarte stricte ale companiei, atunci va anunt de pe acum ca acest lucru nu se va intampla. Apple a pus astazi in vanzare biletele pentru WWDC 2012, le-a vandut in doua ore, insa multi dintre cei care au cumparat un bilet probabil nu au aflat ca nu au voie sa publice informatii, poze sau clipuri video de la sesiunile care vor avea loc acolo. Apple le permite tuturor sa faca live blogging si sa publice poze de la evenimentul de deschidere al WWDC 2012, insa dupa aceea nimeni nu are voie sa mai publice absolut nimic.

May I photograph or video record keynotes or sessions?No. Content presented at WWDC is subject to your applicable Apple Developer Program agreement(s). Taking photographs, recording video and engaging in any form of live blogging during WWDC sessions is expressly prohibited.

  Apple nu spune ca live blogging-ul este interzis in cadrul keynote-ului, insa interzice aceasta practica in cadrul sesiunilor cu angajatii sai. Apple spune ca va oferi tuturor informatii detaliate in legatura cu tot ceea ce se intampla in aceste sesiuni, dar dezvoltatorii trebuie sa tina informatiile pentru ei. Regulile impuse de Apple mi se par a fi putin cam ciudate si cred ca in curand compania ar putea interzice chiar si live blogging-ul din timpul keynote-urilor importante desi nu transmite live aceste evenimente care ar fi urmarite de zeci de milioane de oameni.

 • ok astia sunt retardati oare ? darar domnu sa transmita ei live keynoteul altfel pierd foarte multe….

 • B06DAN

  @alex andrei Man astia au interzis sa publice discutiile pe care le poarta cu inginerii apple in cele 4 zile. Asta este politica de confidentialitate. Mi se pare normal

 • Asa sunt si ei mai siguri ca nu vor ” curga ” informatii mai repede decat vreau ei… Apple va fi cel mai misterios companie din lume…. Dar eu totusi cred ca va fi cineva cine sa se impuna legilor si sa posteaza informatii ce nu doreste apple sa apara, fiindca bloggeri nu sunt angajatii Apple, nu le poate spune ca le da afara sau sa faca contract de confidentialitate cu fiecare inainte sa intra la conferinta… Oare cat costa un bilet pentru aceea conferinta? Poate asa va mari putin pretul unui bilet, ca cei care nu merg la conferinta nu va afla de toate ce se petrece acolo…

 • Yoyo

  Soulyd prietene,poftim:)?

 • Bogdan

  Omf @soul ai scris cu google translate ? 🙂

 • Nici eu nu am inteles…:))))cred ca este vreo scoala speciala care mie mi-a scapat!!!! Uffffff,Doamne,mai bine nu deschideam articolul….:))

 • Mihai_rt

  Ce idioti, de ce nu or transmite live ?
  Oricum ar faceo pt fani