Brydge – o carcasa extrem de interesanta care transforma tableta iPad intr-un “MacBook Pro”(Video)

  Pe acest blog v-am prezentat foarte multe accesorii pentru iDevice-uri si cateva carcase pentru iPad, insa Brydge este de departe una dintre cele mai utile si mai interesante concepute pana acum. Brydge este o carcasa din aluminiu pentru tableta iPad care va ajuta sa o transformati intr-un “MacBook Pro”. Carcasa are forma unui MacBook Pro, are o tastatura, insa are si un dock in care puteti introduce tableta iPad care se conecteaza automat la difuzorul implementat in carcasa si care poate fi controlata partial cu tastatura inclusa in accesoriu.

Brydge is an elegant solution to the lack of quality iPad keyboards and accessories currently on the market. Made from aerospace-grade aluminum, with optional stereo speakers, Brydge connects to your iPad using a patent-pending hinge. This click-in hinge allows for close to 180 degrees of iPad positioning and holds your iPad secure. Brydge’s aluminum body is machined and anodized so that it matches the look and feel of the iPad precisely. When paired together Brydge and your iPad appear to be two parts of the same device, blending style and functionality seamlessly. Unlike other products made of painted plastic in an effort to look similar to the iPad, Brydge does not fake it. Not only does it look good, but when held in your hands you can feel the quality craftsmanship Apple lovers demand.

  Brydge are un sistem de prindere al tabletei iPad care este format din termoplastic, magneti si un material facut din cateva aliaje, iar pentru utilizatori ofera optiunea de a roti tableta la un unghi de 180 de grade. Tableta se conecteaza prin Bluetooth la difuzor si la tastatura, iar dock-ul ramane liber si poate fi utilizat pentru a conecta tableta la un calculator sau la o priza pentru incarcare. Deocamdata Brydge este doar un proiect pe Kickstarter, insa cred ca va fi rapid finantat si produsul ar putea fi lansat in viitor pe piata pentru 180$.

[vimeo]http://vimeo.com/40708329[/vimeo]

  Eu unul parca as fi tentat sa cumpar asa cevapentru tableta mea si nu doar pentru design, ci mai mult pentru utilitate.