Prima Pagina aplicatii Call Recorder for Skype te ajuta sa inregistrezi apelurile Skype

Call Recorder for Skype te ajuta sa inregistrezi apelurile Skype

  Skype este una dintre cele mai mari si mai populare retele de chat din intrega lume si milioane de utilizatori ii folosesc inclusiv serviciile de tip voce pentru a vorbi oriunde pe glob. Cei de la Skype ofera servicii de telefonie prin propria platforma si un tweak lansat ieri in Cydia poate inregistra fara prea mult efort conversatiile facute de voi folosind Skype. Call Recorder for Skype se numeste tweak-ul si el inregistreaza nu doar apelurile telefonice facute prin VoIP, ci si orice alte conversatii facute intr-un apel video, de exemplu.

Record Skype calls to audio file directly on the device. Tip: if you have Skype credit you can record even mobile phone calls! No subscriptions, pay once use for life. Supports all devices with iOS 4.x and 5.x.

  Call Recorder for Skype costa 4.99$ si este disponibil in repo-ul ModMyi al Cydia. Totusi daca acest tweak nu este util pentru voi, atunci poate aplicatia SkyRecorder ar fi mai buna.

 • CLAUDIU

  zaone, scz ca aici comentez ce nu trebuie, dar fara sa vreau mi s-a blocat pc si am dat de doua ori comentariu la giveaway pentru ipad….. si sunt de 2 ori. as vrea sa nu crezi ca incerc sa fur ceva dar te-as ruga sa-mi stergi comentariul cu nr 95…. celalat este la 98 cu acelasi nume. MULTUMESC

 • Claudiu daniel

  Zaone cand zici “nu doar” sa inteleg ca putem inregistra si apeluri telefonice normale si apeluri video (face time y mess etc) ? Dâne o veste buna !Merçe !

 • Inregistrezi doar ce e prin Skype. Nu doar cele telefonice VoIP ci si cele video.
  @CLAUDIU: Am sters.

 • Claudiu daniel

  Bun! Merçe !

 • vladc

  salut, ceva similar pt altceva pe iphone exista? ma refer daca nu am jailbreak? am o aplicatie prin care monirotizez bona si as dori sa pot inregistra, ce solutie as avea?

  merci