Japonezii spun ca iPhone-ul miroase a ananas cand se incarca, chinezii confirma si contribuie cu cateva arome

  Saptamana trecuta am vazut pentru prima oara stirea legata de mirosul neobisnuit de frumos al iPhone-urilor si am crezut ca e o gluma, insa se pare ca lucrurile nu stau chiar asa. Japonezii si-au apropiat nasurile de portul audio si dock-ul iPhone-urilor si au constatat ca ele emit un miros asemanator cu cel al ananasului. In Japonia foarte multi oameni au testat teoria si au confirmat-o, iar totul s-a mutat in China unde s-a descoperit ca butoanele de volum emit un miros asemanator cu al ananasului dar si al altor fructe: mango, mere si piersici.

The Chinese internet is currently engulfed in debate over the iPhone headphone jack which smells like pineapple while charging. It started with a thread on a popular internet message board in Japan. The crazy news quickly spread through news blogs and travel all the way to SINA weibo, the most popular micro-blogging plateform in China. The thread on weibo has been retweet more than thirty thousand times as Chinese Apple’s user confirming the claim too. A few also reported a similar fragrance coming from the volume control buttons. Some Taiwanese folks even found out their iPhone can be smell like peach, mango and even APPLE !

  Se pare ca mirosul are si o explicatie stiintifica, mai exact solventii organici folositi in procesul de productie ar emite respectivele arome atunci cand componentele interne se incalzesc, insa din pacate inhalarea acelor vapori nu este chiar atat de sanatoasa. Desi iPhone-urile emit un miros placut cand sunt la incarcat, conform chinezilor, eu va recoamnd sa nu “profitati” prea mult de aroma lor pentru ca s-ar putea sa va treziti ca aveti probleme de sanatate.

12 COMENTARII

  1. traim intr-un rahat de tara in care niciodata nu-i vei multumi pe toti….suntem carcotasi de felul nostru.eu unul daca trece mai mult de o ora si nu primesc o notificare incep sa verific conexiunile…:))

  2. Pt ca fac pe el de 4s.numai probleme imi face .cand sun pe cineva ma aud pe mine in casca , cade semnalul din senin.asa ca din miliardele alea care le au profit sa i scada pe ai mei ca mi vreau banii ‘napoi

  3. Chiar se simte un miros usor de ananas cand se incalzeste atunci cand il incarci, nu e doar o alta metoda de a-si face reclama . Am citit si pe alte site-uri ca acei solventi emana un miros asemanator . Ce imi place cel mai mult e ca si dintr-un lucru ” nociv ” au reusit sa scoata o stire ” frumoasa ” :))