Prima Pagina aplicatii SpinTask aduce un nou mod de a deschide rapid aplicatiile favorite(Video)

SpinTask aduce un nou mod de a deschide rapid aplicatiile favorite(Video)

[youtube]http://youtu.be/6O2U-WvtJ_k[/youtube]

  SpinTask este un tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia care ne permite sa deschidem rapid si usor aplicatiile favorite din iDevice-urile noastre. SpinTask este compus dintr-un mic task switcher care este afisat in mijlocul ecranului prin efectuarea unui simplu gest si el include 4 aplicatii pe care noi le putem deschide imediat. Tweak-ul are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS iar acolo putem specifica aplicatiile care sunt afisate in switcher, dar si gesturile pe care trebuie sa le intreprindem pentru a il activa.

  Desi in mare SpinTask este un tweak util pentru posesorii de iDevice-uri, problema este ca aplicatiile se deschid destul de greu prin intermediul sau si puteti observa acest lucru in clipul video de mai sus. SpinTask este disponibil gratuit in Cydia si functioneaza numai pe iOS 5.x.

 • BurnCrash

  Salut zaone, am o intrebare legata de cydia si nu stiu unde sa postez, asa ca postez aici… scuze daca e gresit. Cand deschid cydia, primul rand scris cu verde (unde la alte iphone-uri scrie SHSH..), la mine scrie “This device is in the pending TSS queue.”… ce inseamna “TSS” ?

 • Ca acum Cydia are multe SHSH-uri de salvat si al tau asteapta la rand.

 • Dorin

  Salut Zaone!!!spune-mi si mie te rog la o tableta ipad 3 cu versiunea 5.1(9b176),firmware 1.0.10,,,a aparut vreo solutie de jailbreak chiar si untethred?

 • Nu.

 • Dorin

  Ms mult