Prima Pagina accesorii All in One Card Reader pentru iPad citeste aproape orice fel de...

All in One Card Reader pentru iPad citeste aproape orice fel de carduri de memorie(Video)

[youtube]http://youtu.be/L7OH5grjH0k[/youtube]

  All in One Card Reader este un accesoriu special conceput pentru tablete iPad care va permite sa cititi pe tableta voastra aproape orice fel de carduri de memorie. El este capabil sa citeasca atat carduri SD, cat si micro SD sau CF, deci puteti conecta la tableta voastra aproape orice. Accesoriul se conecteaza in portul USB de 30 de pini al tabletei, preia energie de acolo pentru a citi cardurile si va ofera un port special de incarcare in cazul in care cardul vostru de memorie necesita mai multa energie decat poate oferi tableta.

We have now improved the card reader to support iOS 5.1 on The New iPad. It also comes with both SD and CF Card slots packed within its familiarly slim profile – two key functions for the price of one! The new Card Reader has been tweaked to be able to overcome the Voltage Limit set by the iPad and hence supports even 600X CF Cards and Class 10 / UHS-I SD Cards. We have tested the Card Reader with SanDisk Extreme Pro CF and SD Cards with no issues – without any external power required.

  All in One Card Reader functioneaza cu toate modelele tabletei iPad, poate fi utilizat pe iOS 5.0/5.0.1 sau 5.1 si este compatibil cu o multitudine de carduri de memorie. Accesoriul poate fi achizitionat de aici pentru 33$, insa la acest pret trebuie sa adaugati si transportul pana in Romania.

[youtube]http://youtu.be/NED9lS9IzHM[/youtube]

 • boreasmac

  poate ar trebui adaugat la articol:

  …si citeste de pe carduri doar fisierele jpg, raw si video facute cu o camera foto. Structura directoarelor in care sunt fisierele trebuie sa fie cea de la o camera foto. Exista si tips-uri ca sa poti pune si alte fisiere video.

 • Valy

  Si care ar fi rostul sa te complici atat in afara de profiturile celor ce fac dispozitivul. Am mai vazut ieri carcasa cu tast pt ipad nici la aia nu mm prins

 • Si pe 4S nu merge ?

 • Nu, doar pe iPad.

 • Bogdan

  Cu ce o fi diferit fata de cardul reader-ul care l-am de luat de pe okazii ? Pot fi copiate pe ipas orice fel de fisiere…cu Ifile

 • Bobytza

  Asa ceva pentru iPhone 4S exista ? La un pret acceptabil bineinteles

 • tt

  @bogdan: al tau e din China. Asta de aici este din…China. Got it ?

 • Alex

  Daca pe cardul sd sunt mp3-uri, se pot deschide si asculta?, adica putem extinde memoria tabletei.

 • Alexandru

  http://store.apple.com/us/product/MC531ZM/A?fnode=MTc0MjU4NjE se pare ca e mai bun decat asta:-)

  Il foloseste cineva pe asta de la Apple? Lumea zice ca nu functioneaza pe noul Ipad 🙂

 • boreasmac

  @ Alexandru: functioneaza perfect!