Jony Ive a fost ales inovatorul britanic al anului 2012

  Sir Jony Ive, vicepresedintele diviziei de design a companiei Apple, a fost ales vizionarul si inovatorul anului 2012 de catre cetatenii Marii Britanii. Desi Jony Ive lucreaza in Cupertino, el este de nationalitate britanica si se pare ca este foarte iubit acolo din moment ce a fost ales vizionarul si inovatorul anului cu aproape jumatate dintre voturile date de persoanele participante la un concurs. Oficiul pentru proprietate intelectuala din Marea Britanie a organizat acest “concurs” cu ocazia zilei internationale a priprietatii intelectuale si Jony Ive a castigat un fata unor personalitati precum J K Rowling, autoarea seriei de carti Harry Potter, sau Simon Cowell, jurat al Britain’s Got Talent, fost jurat al American Idol si producator muzical.

Sir Jonathan Ive – Senior Vice President of Industrial Design at Apple Inc.

After a week of voting, you have chosen Sir Jonathan Ive as your favourite British Visionary Innovator for 2012. He received 46.6% of your votes, making him the clear favourite amongst a list of other hugely talented, creative and innovative people.

  Titlul este poate pe deplin meritat avand in vedere ca Jony Ive a ajutat la dezvoltarea tuturor produselor lansate de Apple in ultimii ani, acest argument stand la baza innobilarii sale.