Un sfert dintre tabletele iPad achizitionate in SUA in ultimele trei luni au ajuns la clienti care iau pentru prima oara contact cu Apple

  In ultimele 3 luni ale acestui an Apple a vandut nu mai putin de 12 milioane de tablete iPad, o cifra cu 151% mai mare decat cea inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut. Dintre aceste 12 milioane de tablete, aproximativ o treime au ajuns in SUA, iar un sfert din aceasta treime au ajuns la persoane care acum iau pentru prima oara contact cu ecosistemul companiei americane. Practic vorbim despre aproximativ un milion de americani care au achizitionat pentru prima oara un produs al Apple si acesta s-a dovedit a fi tableta iPad.

The iPad has been highly successful at drawing new customers to Apple, as a new study has found that about 25 percent of buyers in the U.S. have made the iPad their first-ever Apple product.

  Informatiile vin de la compania NPD care a derulat un studiu in SUA si a aflat ca aproximativ o treime dintre casele americanilor au macar un produs al companiei Apple. Desigur ca informatiile ar putea fi inexacte, insa nu este prima oara cand auzim asemenea cifre. In concluzie, tableta iPad se dovedeste a fi extrem de buna pentru a atrage clienti noi catre compania din Cupertino si de la iPad utilizatorii vor trece la iPhone si mai apoi la Mac.