Prima Pagina Apple Samsung neaga implicarea in flashmob-ul organizat in fata magazinului Apple din Australia

Samsung neaga implicarea in flashmob-ul organizat in fata magazinului Apple din Australia

[youtube]http://youtu.be/Ldq2tNLRDwA[/youtube]

  Ieri v-am spus ca in Australia este un momentul de fata derulata o campanie denumita sugestiv “Wake Up” care le cere australienilor sa se trezeasca, insa nimeni nu stie din ce si pentru ce. Un autobuz care avea aceasta inscriptie a adus cateva zeci de persoane in fata unui magazin Apple din Sydney, iar acele persoane au blocat intrarea in magazin si au “protestat” exact cum vedeti in clipul video de mai sus. S-a speculat ca Samsung ar fi in spatele acestui gest si ca intreaga campanie ar avea Galaxy S III-ul in atentie, insa cei de la Samsung au negat astazi implicarea.

  Avand in vedere afirmatiile celor de la Samsung, gestul ramane un mister in momentul de fata si exista posibiltatea ca el sa fi fost organizat de cei de la Greenpeace care au perturbat activitatea sediului Apple din Cork si cea a unui Apple Store din SUA. Pana una alta orice companie poate minti si probabil cei de la Apple investigheaza gestul si vor afla rapid, daca nu au aflat deja, cine le-a facut aceasta surpriza.

 • real

  vad ca mai nou paranoia o loveste si pe apple
  se intimpla ceva ,hop samsung e in spatele actiuni
  de la asta nu ma asteptam,sincer

 • claudiu91

  Poate mai sunt si oameni furiosi ca mine care vor ca apple sa inoveze nu sa faca mini upgrade uri

 • Florin.S

  @ Claudiu91. Total de acord cu tine. Apple ar trebui sa fie mai atenta cu iphonurile pe care le scot ca au o gramada de probleme. Si marea belea e ca problemele sunt hard nu soft. Pe cand la concurenta sunt soft si se pot rezolva relativ repede cu un update nu prin facut drumuri la service si asteptat inlocuitea terminalului. Pacat. S-au culcat pe o ureche si o sa-i coste.
  Asa ca Apple, WAKE-UP!

 • Me

  ….poate tot Apple e in spate si pozeaza in victime, ca sa aiba pe cine da vina….

 • Florian

  Adevarul este ca Apple a stiut sa se vanda si sa faca pe “victimele” cand de fapt ei …Americani de rahat se cred peste altii si fac lucruri pe care nici lu le visam ….