Sparrow+ transforma Sparrow in aplicatia mail nativa din iOS, ar trebui sa ii trimita si notificari Push, este disponibila in Cydia

13

  Sparrow este fara indoiala una dintre cele mai bune aplicatii de tip mail pentru iOS, dar marea sa problema sta in faptul ca nu trimite nativ notificari Push pentru utilizatori. Desigur ca dezvoltatorii sai lucreaza al implementarea acestei functionalitati, insa nu se stie cand o vor oferi la scara larga. Lasandu-i pe dezvoltatori in pace, va vorbesc despre un tweak numit Sparrow+ care transforma aplicatia Sparrow in aplicatia nativa pentru trimis email-uri, insa implementeaza si notificarile push. Practic Sparrow+ va permite sa deschideti aplicatia Sparrow de fiecare data cand o alta aplicatie va cere sa trimiteti cuiva un email, insa acest lucru nu se aplicati la aplicatiile native ale iOS-ului care fac trimitere tot la aplicatia Mail.

  Dimineata v-am spus ca tweak-ul Sparrow+ urmeaza sa fie lansat astazi in Cydia si ca el va aduce cateva functii interesante pentru noi, iar acum va anunt ca el poate fi descarcat. Tweak-ul va permite sa transformati partial aplicatia Sparrow in clientul email nativ din iOS, insa pe partea de notificari se pare ca nu totul functioneaza cum trebuie. Unii sustin ca notificarile Push nu le functioneaza, deci daca aveati in plan sa achizitionati tweak-ul eu va recomand sa mai asteptati.

  Sparrow+ este disponibil gratuit in Cydia.