Prim-ministrul Irlandei viziteaza o fabrica Apple din Cork, discuta despre extinderea europeana a companiei

  Saptamana aceasta Enda Kenny, primul-ministru al Irlandei, a vizitat o fabrica Apple din Cork, prima deschisa de compania americana in afara SUA. In cadrul fabricii lucreaza nu mai putin de 2800 de persoane si acolo se asambleaza actualele MacBook Pro-uri vandute de companie. Apple a anuntat recent ca intentioneaza sa angajeze 500 de persoane in diverse tari ale Europei, iar primul-ministru al Irlandei a vizitat sediul companiei pentru a isi arata suportul si recunostinta pentru modul in care compania americana a ajutat la devoltarea zonei respective.

Above: Irish Prime Minister Enda Kenny visits with Apple employees in Cork, Ireland on Friday, April 27, 2012. Apple recently announced plans to expand its presence in Cork, adding over 500 new jobs to support the company’s growing business across Europe.

  In locatia fabricii exista si birourile Apple care se ocupa de distributia produselor companiei in Europa, Irlanda fiind principalul punct al afacerilor europene derulate de Apple. Avand in vedere intentiile expansioniste ale Apple, poate in curand vom vedea si la noi un magazin oficial, avand in vedere ca este nevoie de unul din moment ce Romania devine din ce in ce mai atractiva pentru compania americana.