Rechargeable iPhone Speaker Amplifier Case este o carcasa multifunctionala pentru iPhone

  Rechargeable iPhone Speaker Amplifier Case este o carcasa interesanta pentru terminale iPhone care promite sa va protejeze dispozitivul, sa ii amplifice sunetele, sa il incarce si sa va dea posibilitatea de a o folosi ca si stand. Carcasa are o baterie de 1.500 mAh care poate incarca complet un iPhone daca nu il folositi in timpul incarcarii, insa are inclusa optiunea de a o folosi ca si stand pentru a vedea filme. La final va spun ca aceasta carcasa are inclus un difuzor care poate aplifica cu pana la 10 db sunetele emise de iPhone-ul vostru, deci primiti un “pachet complet” intr-o singura carcasa.

This rechargeable iPhone speaker amplifier has a built-in 1500mAh battery doubling the endurance of mobile phone. The clever design will enhance your iPhone 4/4S enjoyment, by making the volume up to 10db louder.  Besides, it is portable and can be used as phone stand as well.

  Daca va intrebati cat costa Rechargeable iPhone Speaker Amplifier Case, atunci va anunt ca pentru doar 40$ puteti achizitiona aceasta carcasa de aici si din punctul meu de vedere achizitia ar putea fi una foarte inspirata.

2 COMENTARII

  1. da ,pare interesanta jucaria.Carcasa este dintr-un plastic special iar bateria made in china este LI-Ion.Se poate plati cu paypal sau cu cardul direct iar prin posta nu ne costa mai mult de 5 USD$ livrarea.Eu zic ca se merita.Daca luati peste 150 USD& aveti livrarea in 2 zile cu DHL moca.