Quasar iti permite sa deschizi aplicatiile in ferestre pe iPad, pare a fi cel mai bun tweak lansat in 2012 in Cydia(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7cYWha8YFi8[/youtube]

  Privind clipul video de mai sus inca imi vine foarte greu sa cred ca tot ceea ce vedem acolo se desfasoara pe ecranul unei tablete iPad, insa se pare ca nu este vorba despre un trucaj. Quasar a fost lansat in aceasta seara in Cydia si el ne permite sa deschidem aplicatiile de pe tableta iPad in ferestre, exact cum o facem pe un calculator. Daca va uitati la clipul video de mai sus veti intelegere ca acest tweak aduce pe tableta iPad un sistem de multitasking asemanator cu cel de pe calculatoare si deocamdata indisponibil pe vreo alta platforma mobila la un asemenea nivel.

Quasar is (the very first) window manager for iPad! Now you can run apps in windows, on your iPad! Simply open any application and it will be opened in a window, just like in your computer.

You can resize windows, move them across the screen, close (or fully close holding the close button) or full-screen them, and if you are in full-screen mode, you can simply press home button to go back to window mode.

Quasar is integrated to iOS’s default app switcher (double pressing home button). Killing an application in app switcher (or holding the close button) kills its window and the application itself, but if you only click the close button, the window is closed but the application keeps running in background (in the app switcher).

It is integrated too with notification center and with Safari/App Store/YouTube/links that opens other apps.

  Observati ca tweak-ul ne permite nu doar sa deschidem aplicatii in ferestre in iOS, ci ne permite sa si modificam dimensiunile ferestrelor sau sa le repozitionam, deci vorbim despre un multitasking cat se poate de bine gandit. Totul functioneaza atat pe tableta iPad cat si pe iPhone, iar tweak-ul este implementat in sistemul de multitasking din iOS, deci aplicatiile nu sunt inchise de tot daca apasam butonul Home. Quasar este ceea ce eu doream sa vad de acum 2 ani pe tableta iPad si iata ca in sfarsit exista cineva care a reusit sa faca acest lucru iar pretul de 10$ cred ca nu va conta pentru multi.

  Revin si spun ca inca nu imi vine sa cred ca totul functioneaza asa cum este prezentat in clip deci va recomand sa nu achizitionati deocamdata Quasar din Cydia.

23 COMENTARII

  1. Off topic, Salut am un iphone 4 decodat cu gevey , folosesc orange, problema este ca nu pot salconectez la internet pe cartela ( nu abonament ) am incercat si cu sincronizare itunes, cu setarile manual facute nu am reusit sa-l conectez deloc ,cei de la relatii clienti mi-au spus ca daca am jailbreak pe el facut din cauza asta nu ar functiona, daca a mai dat cineva de aceasta problema si sa gasit o rezolvare as fi recunoscator .

    Cu stima.

  2. Silky: am facut si ce spui tu dar tot nu am reusit , sa merg cu el la un orange shop poate este ceva de la cartela sau de la ei , ma enerveaza rau .

  3. @ Robertynoo: daca esti pe prepaid si esti pe Orange adauga la APN cuvantul: Internet. Asa cum l-am scris. O sa-ti functioneze. Am patit-o si eu.

  4. Va multumesc de raspuns la toti , am incercat tot ce spuneti dar nu a mers cred ca am sa merg la un magazin de orange sa vad ce are .

    Scuze de offtopic Zaone.

    Stima