Prima Pagina Android Steve Wozniak considera ca Windows Phone are o interfata mai atractiva decat...

Steve Wozniak considera ca Windows Phone are o interfata mai atractiva decat iOS si Android(Audio)

  Steve Wozniak, unul dintre co-fondatorii companiei Apple, a fost si va ramane un fan al iDevice-urilor, insa asta nu inseamna ca el nu a incercat si dispozitivele produse de concurenta. Wozniak a incercat aproape toate smartphone-urile disponibile pe piata, insa intr-o discutie telefonica recenta a declarat ca interfata Windows Phone i se pare mai intuitiva si mai frumoasa decat cea a iOS si Android OS. El spune ca Android OS are de departe cea mai slaba interfata, insa sustine ca Windows Phone castiga in fata iOS-ului desi smartphone-ul sau favorit ramane iPhone-ul.

iPhone is my favorite phone. I did give my opinion that the Windows 7 phone had superior visual appearance and operation cues that were also more attractive. In my opinion, it sets the mark for user interface. I would recommend it over my Android phones given that it doesn’t yet have the breadth of apps. I surmise that Microsoft hired someone from Apple and put money into having a role in the UI and appearance of some key apps. I also surmised that Steve Jobs might have been reincarnated at MS due to a lot of what I see and feel with this phone making me think of a lot of great Apple things.

  Principala problema Windows Phone raman aplicatiile terte care “trag” platforma inapoi si Wozniak are desigur dreptate. La fel de multa dreptate are si cand spune ca interfata iOS-ului nu este la fel de frumoasa pentru ca au trecut deja aproape 5 ani de cand avem exact acelasi lucru in iOS-ul companiei Apple. Este adevarat ca iDevice-urile au castigat mult prin asta, insa este la fel de adevarat ca este nevoie de o schimbare, mai ales ca Apple nu permite modificari ale temei din iOS. Pe viitor Apple probabil va avea de pierdut de pe urma acestor limitari, insa deocamdara nu prea are concurenta serioasa.

 • anubis_cray

  Strict legat de interfata sunt si eu de acord, metro ui este mai intuitiva, placuta su cursiva decat springboard-ul ios. O treaba excelenta avand in vedere faptul ca nu copiaza vreo alta interfata mobila, find unica si totusi reprezentativa pentru noul design grafic Microsoft, introdus de cativa ani incoace, incepand cu playerul Zune.

 • Domnul Avocat

  Si totusi lumea cumpara iPhone-uri ! De ce sa ne complicam viata printr-un meniu de nu mai stii sa mai iesi din el ! Interfata de iOs mi se pare simpla de utilizat si placuta chiar ! Nu trebuie sa stai ca idiotul sa zici ca : bah nu imi place ca nu face asta sau asta ! E un telefon sa nu uitam acest aspect 😉 !

 • Mitel

  Da da … Toata lumea simte ca trebuie o schimbare

 • ddan

  sunt de acord ca windows phone are o interfata muuult mai placuta.dimensiunea fontului nust daca se poate micsora(nu am butonat prea mult).iphone e cam banal

 • Oli

  Cine e acest „domn” avocat? vreun student la drept care viseaza asemenea politehnistului sa ajunga „injiner”? Deja devine obositor in rubrica de comentarii pentru prin deja vizibila obsesie pentru uneltele apple.

 • Boros Geza

  WP este la inceput(2ani), si este deja pe drumul cel bun. Cat despre vanzari, lumia 900 in america este de cand a aparut sold out, deci se zareste o speranta atat pentru Nokia cat si pentru Microsoft!

 • adzzz

  totul vine in beneficiul nostru… acum toate cele 3 companii vor fi obligate sa se fac din ce in ce mai atragatoare! astept iphone 5 sa vad daca merita sa upgradez de la iph 4….chiar si asa… va fi o alegere extrem de grea pentru mine pt ca sunt din ce in ce mai atras de wp! ca sa nu mai specific wp 8 … care se anunta extrem de bun….va fi foarte dificil 😀

 • dyly

  eu nu as mai da iphone pe nokia mai ales ca ce spunea domnul avocat mai sus puin este un pik cam neapdevarat citez (totusi este un telefon) depinde ce vreai sa ii ceri sa stii ca personal daca ma intrebi pe mine ce face iphone nu prea fac multe telefoane 1 si 2 din punct de vedere al jokurilor, apps ………. si cam tot ce vreai u restul crede-ma mie mi se pare incredibil depinde de cine il manevreaza eu nu as da iphone pe nokia sub nici o forma cred ca ar tre sa il intrebam pe zaone el ar da un iphone pe un nokia zaoneee ce zici?