Prima Pagina BlackBerry Viitorul smartphone BlackBerry 10 ar putea semana cu un iPhone

Viitorul smartphone BlackBerry 10 ar putea semana cu un iPhone

  BlackBerry London sau BlackBerry 10 este un smartphone la care compania RIM lucreaza de ceva vreme si care teoretic ar trebui sa “schimbe fata” smartphone-urilor produse de ei. In imaginile de mai sus aveti prezentat dispozitivul si sincer sa fiu el seamana foarte bine cu iPhone 4/4S-ul produs de catre compania Apple. Asemanarea exista nu doar la partea din fata ci si la cea din spate, insa chiar si asa eu unul sunt placut impresionat de ceea ce a facut RIM si sper ca terminalul sa ajunga pe piata.

  Deocamdata acesta este un prototip si daca va fi lansat in forma actuala pe piata exista sanse ca Apple sa il aiba in vizor si sa il atace cu un proces, insa cei de la RIM nu sunt Samsung deci ma astept la lucruri bune din partea lor. Voi ce parere aveti despre BlackBerry London/10?

 • al calin

  la forma se aseamana foarte bine
  acuma toate smartfonurile ce au forma asta s-au uitat putin in curte la apple
  sper sa aiba succes,de o vreme incoace si ei au fost foarte afectati de criza
  om vdea cu il primeste lumea
  eu unul as cumpara un blackberry ,fac produse bune dar acuma depinde si la ce il folosesti
  nu o vad pe mama cu un blackberry

 • Chatagra

  Cam tarzie miscarea …

 • Alain

  Nota 9 pentru design
  Blackberry nu trebuie sa mai fie doar telefon de business pentru ca si iphone este telefon de business si in plus are mult mai multe aplicatii. Asta daca vor sa aiba succes.

 • basescu

  sa nu faca aceasta greseala blackberry sa faca telefonul touch sa fie cu tastatura pt emailuri numai asa vrea lumea nu se complica cu touch

 • Adi

  Tarzie, netarzie miscarea, rim a cumparat qnx. Qnx e pe playbook va fi si pe blackberry, sub denumirea de BB10 OS. O testarea a QNX-ului se poate face pe blackberry playbook. QNX se mai gaseste si in vestitul RangeRover. Cine a vazut displayul de la rangerover, kilometraj, vitezometru etc e bazat pe QNX. Sunt poze demo pe internet. Telefonul e doar un prototip nu cred ca va fi in productie decat sub alta forma.

 • Cosmin

  Spatele seamana mai degraba cu cel a Playbook-ului. Singura asemanare cu iPhonul e pozitionarea camerei ceea ce cred ca putem sa zicem ce e deja “standard”.

 • supermario

  Mie unul mi se pare ca seamana leit cu samsung galaxy s2.

 • Radu

  Haideti sa nu fim absurzi. E cam greu sa creezi altfel de designuri pentru un astfel de telefon, si toate se vor asemana. Ai un ecran mare, un loc de boxa, si unu/2/3 butoane centrale micute. Cam greu sa nimeresti cu un design tare diferit.

 • foxilla

  asta demonstrează că iPhone este etalonul telefoanelor.
  nu i-am văzut să se raporteze la samsung, htc, lg…toul se mișcă în direcția apple,
  vor să demonstreze ca pot și ei ceva similar, trist e că nu fac nimic care sa schimbe poziți apple ca lider. bb s-a apucat să copieze și ei , nasol, duc lipsă de idei oare!?