Prima Pagina aplicatii CarburantGPS te ajuta sa gasesti locatiile benzinariilor din Romania

CarburantGPS te ajuta sa gasesti locatiile benzinariilor din Romania

  CarburantGPS este o aplicatie lansata anul trecut in App Store care va poate ajuta sa descoperiti benzinariile din Romania folosind GPS-ul integrat in iDevice-urile voastre. Aplicatia contine si preturi pentru benzinariile listate in ea, insa avand in vedere ca este foarte veche nu ar trebui sa va bazati pe ele. Chiar si asa, e putin probabil ca locatia benzinariilor sa se fi schimbat de anul trecut si pana acum, iar daca nu aveti o aplicatie precum Auto.ro, atunci merita sa o incercati.

CarburantGPS este o aplicatie care arată benzinării şi preţurile lor din România. Preturile sunt actualizate de comunitatea utilizatorilor. Staţia cu cea mai bună valoare(settings) este marcată cu verde. Staţiile cu preţuri recente sunt marcate cu ace rosii, iar cele mai vechi cu pini roz. Statiile care nu au preţ apar ca ace gri. Apăsand pentru o secundă pe hartă se va muta centrul de calcul pentru punctul selectat. Acesta poate fi mutat înapoi la locaţia utilizatorului prin apăsarea pe iconul “center”, din dreapta-jos.

Apăsand pe o staţie se deschide un popup aratănd numele, data şi preţul staţiei. In afisajul detaliat utilizatorul poate edita preţurile si apăsand pe butonul “Done” acestea sunt trimise la server.

  CarburantGPS este disponibila gratuit in App Store dar functioneaza numai pe terminale iPhone.

Pretul initial:
Numele:
CarburantGPS

Gratuit

s

Developer: Tamas Koteles
Categoria: Navigation


Descriere: CarburantGPS este o aplicatie care arat benzinrii i preurile lor din Romnia. Preturile sunt actualizate de comunitatea utilizatorilor.

Staia cu cea mai bun valoare(settings) este marcat cu verde. Staiile …


Dimensiunea aplicatiei este: 0.2 Mb


 • daniel

  la cat mai multe aplicatii romanesti

 • O aplicatie interesanta, dar care nu a mai fost actualizata din 2011. Oricum, felicitari celor care au creat aceasta aplicatie!

 • Dan

  ÎIntradevăr la cât mai multe aplicații românești, dar aplicații de calitate care să reflecte calitatea platformei pe care sunt lansate.
  Spre exemplu, CarburantGPS are o grafică și o iconiță parcă ar fost făcute cu Paintbrush din Win95.
  Vă rog dragi dezvoltatori, nu vă mai grăbiți să lansați un produs doar ca să fie scos, mai petreceți cateva ore și aspectului grafic.
  Sper că nu se simte nimeni jignit și o luați ca pe o critică constructivă.
  Vă mulțumesc.

 • irinel

  Felicitari ?? Pentru ce ?? Bullshit, este o aplicatie care nu merita efortul sa apeci butonul instal, ca multe altele facute de romani si nu numai

 • CalinC

  e acceptabila dar nu este peste ce gasesc in Navigon….oricum merita incercata

 • Darie

  Pentru Iasi e 90% inutile, super multe pompe lipsesc sau sunt in mijlocul unui pod :))

  Poate pt Bucuresti o fi ceva de capu’ ei