CarburantGPS te ajuta sa gasesti locatiile benzinariilor din Romania

  CarburantGPS este o aplicatie lansata anul trecut in App Store care va poate ajuta sa descoperiti benzinariile din Romania folosind GPS-ul integrat in iDevice-urile voastre. Aplicatia contine si preturi pentru benzinariile listate in ea, insa avand in vedere ca este foarte veche nu ar trebui sa va bazati pe ele. Chiar si asa, e putin probabil ca locatia benzinariilor sa se fi schimbat de anul trecut si pana acum, iar daca nu aveti o aplicatie precum Auto.ro, atunci merita sa o incercati.

CarburantGPS este o aplicatie care arată benzinării şi preţurile lor din România. Preturile sunt actualizate de comunitatea utilizatorilor. Staţia cu cea mai bună valoare(settings) este marcată cu verde. Staţiile cu preţuri recente sunt marcate cu ace rosii, iar cele mai vechi cu pini roz. Statiile care nu au preţ apar ca ace gri. Apăsand pentru o secundă pe hartă se va muta centrul de calcul pentru punctul selectat. Acesta poate fi mutat înapoi la locaţia utilizatorului prin apăsarea pe iconul “center”, din dreapta-jos.

Apăsand pe o staţie se deschide un popup aratănd numele, data şi preţul staţiei. In afisajul detaliat utilizatorul poate edita preţurile si apăsand pe butonul “Done” acestea sunt trimise la server.

  CarburantGPS este disponibila gratuit in App Store dar functioneaza numai pe terminale iPhone.

Pretul initial:
Numele:
CarburantGPS

Gratuit

s





Developer: Tamas Koteles
Categoria: Navigation


Descriere: CarburantGPS este o aplicatie care arat benzinrii i preurile lor din Romnia. Preturile sunt actualizate de comunitatea utilizatorilor.

Staia cu cea mai bun valoare(settings) este marcat cu verde. Staiile …


Dimensiunea aplicatiei este: 0.2 Mb