Taxe Notariale Lite iti spune ce taxe platesti la notar

  Taxe Notariale Lite este o aplicatie lansata acum doar cateva zile in App Store iar cu ajutorul ei puteti calcula taxele notariale pentru diverse actiuni, puteti calcula impozitele pe care le aveti de platit pentru vanzari plus multe multe altele. Aceasta versiune a aplicatiei este facuta pentru a le da utilizatorilor posibilitatea de a incerca o parte dintre functiile versiunii Pro care este disponibila de aproximativ o luna in App Store, insa la un pret exagerat de mare. Taxe Notariale Pro costa 33€ in App Store si desi dezvoltatorul considera ca munca sa trebuie rasplatita cu un asemenea pret, eu ii recomand sa il revizuiasca pentru ca extrem de putini posesori de terminale iPhone vor plati atatia bani pentru o asemenea aplicatie.

Acasa, pe strada, la birou, oriunde va veti afla veti putea afla in cateva secunde valoarea taxelor notariale pentru diferite operatii (suma maxima limitata la 10000RON in varianta Lite):

– Vanzari
– Mosteniri
– Ipoteci
– Tranzactii imobiliare

Calculatorul de Taxe Notariale Lite va ofera:

– Calcul automat pentru onorariu, TVA si taxa de cadastru in limita a 10000 RON

Varianta Pro a aplicatiei Taxe Notariale va ofera:

– Nici o limita la sume
– Conversie la cursul de schimb zilnic al BNR al sumelor declarate
– Inalt grad de flexibilitate si personalizare incepand de la comportamentul implicit, valoarea TVA-ului, procentul taxei de cadastru pana la pragurile de calcul.
– Actualizare periodica in cazul schimbarilor valorilor, procentelor si pragurilor implicate in calcul

  Taxe Notariale Lite este disponibila gratuit in App Store, insa functioneaza doar pe terminale iPhone.

Pretul initial:
Numele:
Taxe Notariale Lite

Gratuit

s





Developer: Perseus SRL
Categoria: Productivity


Descriere: Acasa, pe strada, la birou, oriunde va veti afla veti putea afla in cateva secunde valoarea taxelor notariale pentru diferite operatii (suma maxima limitata la 10000RON in varianta Lite):

– Vanzari
– Most…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.2 Mb